search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:42
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα – Συντετριμμένοι συγγενείς και συνάδελφοι του τραγουδιστή (Videos/Photos)

27.12.2023 14:41
kideia-karras-new

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 ετών.

Η σορός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή έφθασε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου τελέστηκε το Τρισάγιο, με πλήθος κόσμου να δίνει το τελευταίο χειροκρότημα στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να συνοδέψουν τον σπουδαίο ερμηνευτή στην τελευταία του κατοικία ήταν η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σάκης Αρσενίου αλλά και μουσικοί από τη μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του. Την τελετή συνόδευσε, επίσης, η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Λαοθάλασσα στο τελευταίο αντίο

Μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά, ο πρόεδρος του Κοκκινοχωρίου, Χρήστος Διαμαντίδης, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που πάντα φρόντιζε να βοηθήσει τους συγχωριανούς του που αντιμετώπιζαν δυσκολίες, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπλαση του χωριού.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βασίλη, θα τον τραγουδήσουμε και θα είμαστε οι άνθρωποι που θα μεταφέρουμε τα τραγούδια του στις επόμενες γενιές» ήταν τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου με τον τόνο της φωνής του να προδίδει την έντονη συγκίνησή του.

«Δεν το έχω πολύ καλά γιατί είμαι πολύ συγκινημένος. Όπως ξέρετε και εγώ κατάγομαι από εδώ. Με τον Βασίλη ήμασταν οικογένεια. Η οικογένειά του είναι και οικογένειά του. Ο κόσμος που ήρθε στο τελευταίο αντίο του Βασίλη, τα λέει όλα. Είχαν ανάγκη όλοι να τον αποχαιρετήσουν. Αγαπήθηκε ως καλλιτέχνης και λατρεύτηκε ως άνθρωπος. Καλό του ταξίδι. Εμείς θα τον αγαπάμε και θα τον τιμούμε πάντα» είπε από την πλευρά του ο Νίκος Βέρτης αρθρώνονας μετά βίας τις λέξεις.

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο του λαϊκού τραγουδιού, με βοήθησε πολύ, τον αγαπάμε πολύ. Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος» είπε με τη σειρά του ο Σάκης Αρσενίου.

«Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως άνθρωπος, είχα την τύχη να γνωρίσω και τις δύο πλευρές» ήταν τα λόγια του Χρήστου Μενιδιάτη.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο Δάντης, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος είναι λίγοι από τους καλλιτέχνες που έδωσαν, επίσης, το «παρών» στο τελευταίο αντίο στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος αστυνομικού από φωτοβολίδα – «Ήταν θέμα χρόνου» λένε από το νοσοκομείο

Νεκρός ο πιλότος του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη στην Καλαμάτα (video/photos)

Ηράκλειο: Διέκοψαν ξανά τα φάρμακα της καταστολής στην 17χρονη – Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:40