search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:12
MENU CLOSE

Πτολεμαΐδα: Ξεσπά ο παππούς του βρέφους – «Γιατί έδιωξαν δύο φορές το μωρό; – Η νοσοκόμα είπε να του δώσουμε ντεπόν»

04.01.2024 18:59
bodosakeio-new

Ο παππούς του 15 μηνών βρέφους που πέθανε στην Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη (3/1), στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο μίλησε για τις συμβουλές που έδωσαν οι γιατροί στους γονείς του παιδιού.

Όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Live news», το μωρό είχε 40 πυρετό, βγήκε αρνητικό στο τεστ κορωνοϊού και θετικό στο τεστ της γρίπης, ενώ κατήγγειλε πως η νοσοκόμα συμβούλευσε να επιστρέψει σπίτι το παιδί και να του δώσουν οι γονείς ντεπόν.

Tο βράδυ της Τρίτης (2/1), το βρέφος ανέβασε και πάλι 40 πυρετό και έκανε εμετό. Οι γονείς πήγαν το παιδί ξανά στο νοσοκομείο.

«Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά γιατί έδιωξαν δύο φορές το μωρό;» είπε ο παππούς.

«Πήγαμε 1η του μηνός με το παιδί και μας είπαν ”εντάξει δεν έχει τίποτα” και λέω έχει 40 πυρετό και μας είπαν εντάξει είναι ιώσεις, γρίπη, πάρτε λίγο ντεπόν».

«Μου έχει μείνει αυτό. Γιατί δεν το δέχτηκαν το μωρό από το να κάθεται μέσα στο σπίτι; Έδωσαν δεύτερη φορά και μια συνταγή να για πάρει κάποια εισπνεόμενα. Πήγα στο φαρμακείο κι υπήρχε έλλειψη. Πήγα στο σπίτι και λέω στον γιο μου ”ρε παιδιά δεν υπάρχει το φάρμακο που ψάχνετε”» πρόσθεσε ο παππούς του βρέφους.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο παππούς του είπαν στο νοσοκομείο πως «αν κάνει εμετό και δεν πέφτει ο πυρετός και δεν τρώει τότε να το ξαναφέρετε».

ΕΔΕ για τον θάνατο του βρέφους

Υπενθυμίζεται ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες για το θάνατο του βρέφους, με φόντο τις καταγγελίες των γονιών του.

Το μωράκι, μόλις 15 μηνών, πέθανε από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος από την έξαρση κορωνοϊού και γρίπης: Εκτόξευση εισαγωγών και διασωληνωμένων – «Σαρώνει» η JN1, 60 νέοι θάνατοι

Ανάβυσσος: Μυστήρια αρπαγή προγαμματιστή – Πώς κατάφερε να ξεφύγει μόνος του

Κιβωτός του Κόσμου: Δίωξη σε πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα για ξέπλυμα, απιστία και υπεξαίρεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:10