search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Στην Κωνσταντινούπολη ο Κασσελάκης: Φωτογραφήθηκε με Έλληνες και Τούρκους στην Πλατεία Ταξίμ (Video)

05.01.2024 21:57
kasselakis-taksim (2)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στεφανος Κασσελάκης ο οποίος θα επισκεφθεί το Φανάρι, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον διευθυντή του πολιτικού του Γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη, τον Γιάννη Μπουρνούς και τον διπλωματικό σύμβουλο, Βαγγέλη Καλπαδάκη.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση που είχε δεχθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε την επίσκεψη του με μια βόλτα σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Ταξίμ, βγαίνοντας φωτογραφίες με Έλληνες αλλά και Τούρκους πολίτες, που τον προσέγγισαν.

Το Σάββατο το πρωί, ανήμερα της εορτής των Αγίων Θεοφανείων, ο κ. Κασσελάκης θα παραστεί στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πατριάρχης το μεσημέρι και θα έχει κατ’ ίδιαν συνάντηση μαζί του στις 16:00.

Στη συνέχεια θα έχει κατ΄ιδίαν συνομιλία με τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα το απόγευμα, ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο με εκπροσώπους Συλλόγων Κων/πολιτών, παρουσία του Γενικού Προξένου.

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισημοποιήθηκε η συνάντηση με Μπλίνκεν στην οικία του στα Χανιά – Το πρόγραμμα

Και η Νέα Αριστερά φέρνει πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο – «Για να γίνει το αυτονόητο, νόμος»

Χάρης Δούκας: «Ντροπή τους για όσα είπαν για την κόρη του Γαλακτερού – Θέλουν να αρπάξουν τον 9,84» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:37