search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:42
MENU CLOSE

Netflix: Έρχονται οι σειρές «Σέρρες» και «Σώσε με» του ΑΝΤ1+

08.01.2024 12:31
netflix new

Διεθνή καριέρα μέσω Netflix ετοιμάζονται να κάνουν οι σειρές «Σέρρες» (υπάρχουν σχέδια για δεύτερο κύκλο επεισοδίων) και «Σώσε με» οι οποίες συγκαταλέγονται στο πρωτογενές περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Η θυγατρική εταιρεία παραγωγής και διανομής οπτικοακουστικού περιεχομένου Antenna Studios του ομίλου ΑΝΤ1, με το διεθνές αποτύπωμα, εξασφάλισε την προβολή της κοινωνικής κωμωδίας του Γιώργου Καπουτζίδη και του ψυχολογικού θρίλερ Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης, θα ξεκινήσουν το «ταξίδι» τους στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Οι «Σέρρες», η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης.

Οι «Σέρρες», μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, βλέπουν τη ζωή με άλλα μάτια και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Το «Σωσε με» είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών.

Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο ευπώλητο μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Διαβάστε επίσης

«Μετά τη φωτιά»: ΑΝΤ1 και Tanweer να αναλάβουν τις ευθύνες τους σημειώνει το ΣΕΗ – Καλεί το ΥΠΠΟ να δράσει

Survivor: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση (Video)

Τα κοστούμια στο Poor Things εξελίσσονται μαζί με την πρωταγωνίστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31