search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Περιστέρι: Μέρα-μεσημέρι μπαίνουν σε πολυκατοικία για να κλέψουν σωλήνες φυσικού αερίου (Videos)

10.01.2024 18:26
polykatoikia-new

Μέλος συμμορίας «χτύπησε» μέρα-μεσημέρι σε πολυκατοικία στο Περιστέρι επιχειρώντας να κλέψει σωλήνες φυσικού αερίου. Παρόλο που δεν τα κατάφερε τελικά, οι κινήσεις του προκαλούν εντύπωση. 

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, το μέλος της συμμορίας, η οποία ειδικεύεται στην αφαίρεση χαλκού από εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εισέρχεται σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Στη συνέχεια επεξεργάζεται τον χώρο και αφού βεβαιώνεται ότι δεν κινδυνεύει να γίνει αντιληπτός, ανοίγει τη βαλίτσα και βγάζει ένα μεγάλο ψαλίδι κοπής μετάλλων.

Μετά από λίγο, αρχίζει να το χρησιμοποιεί για την αφαίρεση σωλήνων από την εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Παρόλο που οι κινήσεις του δείχνουν ότι θα πάρει τους σωλήνες, αποχωρεί, καθώς ακούει ένοικο να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της πολυκατοικίας και προκειμένου να μην πέσει πάνω του και γίνει αντιληπτός, έφυγε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ταραβήρας θυμάται την περίοδο που ο Λάνθιμος έπαιζε μπάσκετ – Οι μνήμες από τη γειτονιά στο Παγκράτι (Photo)

Βόλος: Μετάνιωσε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του – «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με τους κατηγορούμενους να πετούν αντικείμενα της εγκύου στα σκουπίδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59