search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:17
MENU CLOSE

Παντελής Βούλγαρης: Fake news η είδηση ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

13.01.2024 16:02
pantelis_voulgaris

Fake news αποδείχτηκε η είδηση, που μετέδωσε η εκπομπή «Επί τόπου» του OPEN, σύμφωνα με την οποία ο σπουδαίος έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε μάλιστα πως ο 83χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ – είδηση που διέψευσε στη συνέχεια από την κόρη του σκηνοθέτη.

«Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορωνοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με τη σύζυγο του», ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Νάσος Γουμενίδης.

Όπως ειπώθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο σπουδαίος σκηνοθέτης κόλλησε κορωνοϊό, αμέσως μετά τη βράβευση του με αφορμή την προσφορά του στον πολιτισμό σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών.

«Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, είναι δύσκολη η κατάσταση», πρόσθεσε ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΟPEN.

Η πρώτη διάψευση από την κόρη του σκηνοθέτη

Την είδηση του OPEN διέψευσε η κόρη του σκηνοθέτη, Κωνσταντίνα Βούλγαρη, η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Έσβησα το προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν μου αρέσει να γράφω επιθετικά στα ΜΚΔ, αλλά πλέον την είδηση του open και τις κρίσιμες ώρες για την υγεία του πατέρα μου την έχουν αναδημοσιεύσει άπειρα σαιτ… και τα τηλέφωνα στο σπίτι μας, στο δικό μου, έχουν σπάσει, και όλο αυτό είναι εξαιρετικά αγχωτικό και απαίσιο…τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρει ένα ειδησεογραφικό μέσο μια είδηση πριν την ποστάρει; Όλα για μερικά κλικ…ανθρωποφαγία».

Διαψεύδει το OPEN η σύζυγος του σκηνοθέτη

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», η σύζυγος του σκηνοθέτη και γνωστή συγγραφέας, Ιωάννα Καρυστιάνη, ξεκαθάρισε πως ο Παντελής Βούλγαρης είχε πράγματι περάσει κορωνοϊό, ωστόσο δεν νοσηλεύτηκε ποτέ στο νοσοκομείο.

«Ο Παντελής είναι μια χαρά, κάθεται εδώ δίπλα μου στον καναπέ. Πέρασε μεν κορωνοϊό αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου και ουδέποτε νοσηλεύτηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Άφαντος για ένατη μέρα ο 30χρονος Μπάμπης – Άκαρπες οι έρευνες

Μέγαρα: Νέο χειρουργείο για τον 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκε ο 34χρονος – «Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο σύντροφός της – Εγώ την φίμωσα και έδεσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 00:17