search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Με διαγραφή προειδοποίησε ο Κασσελάκης τον Πολάκη για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν ισχύει το τηλεφώνημα» λέει ο βουλευτής Χανίων

13.01.2024 15:29
polakis_kasselakis

Διαψεύδει ο Παύλος Πολάκης πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τηλεφώνημα που έλαβε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά το οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να του διεμήνυσε σε αυστηρό ύφος πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα τον διαγράψει.

Σύμφωνα πάντως με άλλες, ασφαλείς πληροφορίες, τηλεφώνημα δεν υπήρξε πράγματι, καθώς η επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών δεν έγινε απευθείας. Αντιθέτως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα μέσω τρίτου προσώπου στον βουλευτή Χανίων, πως δεν θα δεχθεί διαφοροποιήσεις από τους βουλευτές του επί του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, κοινώς θα διαγραφεί αν δεν συμμορφωθεί.

Η ατμόσφαιρα φαίνεται να έχει βαρύνει επικίνδυνα μεταξύ Κασσελάκη και Πολάκη μετά την Πολιτική Γραμματεία, όπου ο υπερσυντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε διαφωνία για το νομοσχέδιο. Φέρεται μάλιστα να δήλωσε πως «δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό».

Κατά πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα σήμερα, κι επικαλείται το iefimerida.gr, χθες μετά την ΠΓ υπήρξε τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον βουλευτή Χανίων κάτι το οποίο ο ίδιος φαίνεται να διαψεύδει λέγοντας πως «δεν ισχύει» (newsit.gr).

Στην ομιλία του σήμερα προς την Κεντρική Επιτροπή φάνηκε να δίνει συνέχεια με νέα προειδοποίηση, καλώντας όποιον «διαφωνεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου να σηκωθεί όρθιος και να το δηλώσει». «Είναι ζητήματα ταυτοτικά, αν όχι η Αριστερά, ποιος;» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Στυλιανίδης: Αν αναγνωριστεί ο γάμος, θα αναγνωριστεί και η τεκνοθεσία – Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

«Διχασμός» και στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια – Κατά του νομοσχεδίου ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης

Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Για εμάς δεν είναι ζήτημα αρχηγισμού ή πειθαρχίας – Όποιος διαφωνεί να σηκωθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:28