search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:28
MENU CLOSE

Στυλιανίδης: Αν αναγνωριστεί ο γάμος, θα αναγνωριστεί και η τεκνοθεσία – Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

13.01.2024 15:17
evripidis_stylianidis

Τη θέση του ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, τονίζοντας πως «ανοίγει» τον δρόμο για την τεκνοθεσία υπό τις οδηγίες της ΕΕ και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης εξήγησε τους λόγους της διαφωνίας του με το νομοσχέδιο και σημείωσε πως θέτει ως πρωταρχικό στόχο την προστασία του θεσμού της οικογένειας όπως αυτή περιγράφεται από το ελληνικό Σύνταγμα.

Όπως εξήγησε δεν χρειάζεται να νομοθετηθεί συγκεκριμένα ο γάμος, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα, καθώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τα όποια ζητήματα ανακύψουν με νομοθετικές ρυθμίσεις επί του συμφώνου συμβίωσης που ήδη αποτελεί νόμο του κράτους.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως τον χαροποιεί η απόφαση Μητσοτάκη να μην επιβάλλει κομματική πειθαρχία, με συνέπεια οι βουλευτές να μπορούν ελεύθερα και ανοιχτά να εκφράσουν την άποψή τους.

Διαβάστε επίσης:

«Διχασμός» και στο ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια – Κατά του νομοσχεδίου ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης

Κασσελάκης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Για εμάς δεν είναι ζήτημα αρχηγισμού ή πειθαρχίας – Όποιος διαφωνεί να σηκωθεί

Η μαύρη λίστα του Μαξίμου: Ποιοι βουλευτές είναι κομμένοι από υπουργεία με βάση και τη στάση τους στο γάμο των ομόφυλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:27