search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Γρηγόρης Πετράκος: «Θα με συγκινήσει αν φέρεις μπροστά μου ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδί»

14.01.2024 16:00
grigoris_petrakos

Να εκφράσει την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων και την τεκνοθεσία κλήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

«Αν φέρεις μπροστά μου ένα ομόφυλο ζευγάρι με παιδί, εμένα πραγματικά θα με συγκινήσει γιατί θα δω προφανώς δυο καλούς και ευαίσθητους ανθρώπους που θέλουν να διοχετεύσουν την αγάπη τους σε ένα παιδί. Ο Αριστοτέλης όμως, όταν διαφώνησε με τον δάσκαλο του Πλάτωνα, είπε την σοφή φράση: “Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”. Που σημαίνει ότι πάνω από τους ανθρώπους και τα συναισθήματα, ο σοφός άνθρωπος πρέπει να βάζει την αλήθεια», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Η αλήθεια στο θέμα αυτό είναι ότι υπάρχουν νόμοι συμπαντικοί σε αυτή τη δημιουργία και ένας από τους πιο σημαντικούς είναι ο νόμος της πολικότητας. Όλα σε αυτή τη δημιουργία είναι σε ζεύγη αντιθέτων. Υπάρχει το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο, η ζωή και ο θάνατος. Αυτό είναι και το αιώνιο σύμβολο του αρσενικού και του θηλυκού, ένα αρχέτυπο το οποίο δεν αλλάζει. Η οικογένεια λοιπόν βασίζεται στο αρχέτυπο του αρσενικού και του θηλυκού, το οποίο δημιουργεί την τριαδικότητα μετά μαζί με το παιδί», συνέχισε.

«Αν ήμουν στη Bουλή προφανώς και η γνώμη μου θα ήταν πως το νομοσχέδιο είναι λάθος, γιατί πρέπει να είμαι φίλος περισσότερο με την αλήθεια. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν άνθρωπο που έχει αυτή την ανάγκη αλλά θα πρέπει να έχουμε τα ίδια κριτήρια για συμφωνούμε και εμένα το δικό μου, σε τέτοια σοβαρά ζητήματα, είναι η αλήθεια» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση μετά τον ντόρο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Κονδυλάτος για τεκνοθεσία ομόφυλων: Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;

Σταμάτης Γονίδης: Ανέβαλε τη χθεσινή του εμφάνιση για λόγους υγείας – «Ο οργανισμός μου δεν άντεξε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:55