search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Masterchef 8: Πρεμιέρα για τον διαγωνισμό μαγειρικής – Οι αλλαγές που προκάλεσαν μούδιασμα στους παίκτες

15.01.2024 22:53
masterchefs8

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef μέσα από την συχνότητα του Star, το οποίο επέστεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για 8η χρονιά.

Οι Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχτηκαν τους υποψήφιους παίκτες στο χώρο έξω από το στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα και τους ανακοίνωσαν τις μεγάλες αλλαγές που τους περιμένουν στο παιχνίδι φέτος.

Masterchef 8: Οι μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε την πρώτη μεγάλη αλλαγή που περιμένει τους παίκτες στο φετινό παιχνίδι, η οποία είναι ότι στις Auditions οι υποψήφιοι, που θέλουν να πάρουν την ποδιά, θα μαγειρεύουν ένας εναντίον ενός.

«Θα μαγειρέψετε ένας εναντίον ενός. 24 ζευγάρια που θα διεκδικήσουν 24 θέσεις στον διαγωνισμό. Αναζητούμε τα δύο καλύτερα πιάτα που θα ξεκινήσουν τον διαγωνισμό από θέση ισχύος. Οι μαγειρικές μονομαχίες για μια ποδιά και για μια θέση στο νέο MasterChef ξεκινούν αμέσως τώρα. Καλή επιτυχία και καλή αρχή σε όλους», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

O κριτής Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως φέτος θα δοθούν τα μεγαλύτερα έπαθλα στην ιστορία του MasterChef, με τον πρώτο νικητή να κερδίσει 100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Τσορτέκης για το «Maestro»: Στην τελευταία σκηνή έμεινα κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Είμαι τυχερός γιατί είμαι 62 ετών και μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ» – Τι είπε για τον Μπραντ Πιτ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτη απάντηση του τραγουδιστή στις δηλώσεις Νταλάρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:27