search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:18
MENU CLOSE

Σύλληψη η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη – Ολονύχτια νέα ανάκριση στην Ασφάλεια Μεσολογγίου

18.01.2024 00:42
agnooumenos_Messologgi

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, χωρίς προφανώς να πείσουν οι εξηγήσεις στα αποτελέσματα της έρευνας για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, ενώπιον της Εισαγγελέως Μεσολογγίου θα προσαχθεί το πρωί της Πέμπτης ο 50χρονος κρεοπώλης, φίλος του αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση καθώς φέρεται από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου να βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τον αγνοούμενο για πολλή ώρα, έως ότου χαθούν τα ίχνη του Μπάμπη, γεγονός που δεν μπόρεσε να εξηγήσει.

Ταυτόχρονα ο 50χρονος κρεοπωλης έχει πέσει σε αντιφάσεις και έτσι έχει καταστεί ύποπτος, με τις αρχές να σχηματίζουν δικογραφία η οποία θα παραδοθεί στις δικαστικές αρχές για περαιτέρω διερεύνηση.

Μηνύσεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ψευδή κατάθεση

Την ίδια ώρα, μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια κατέθεσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

Ο κ. Δημόπουλος συνοδευόμενος από μια από τις αδερφές του άνδρα που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, δήλωσε έξω από τα δικαστήρια:

«Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τέλεσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές», αναφέρει ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: «Ήθελε να με βιάσει, με μαχαίρωσε στον λαιμό» – Συγκλονίζει η ιστορία της Μάγιας για το πώς κατάφερε να γλιτώσει

Θεσσαλονίκη: Αναισθησιολόγος στο «Παπανικολάου» κατέρρευσε λόγω υπερκόπωσης

ΕΟΠΥΥ: Εφιστά την προσοχή σε παραπλανητικά SMS προς ασφαλισμένους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:18