search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Γρεβενά: Τεμάχισαν τα άλογα, τους έκοψαν τα πόδια και την ωμοπλάτη και αφαίρεσαν 750 κιλά κρέας – Ανατριχιαστική η περιγραφή της σφαγής

19.01.2024 10:30
alogo

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της σφαγής των τεσσάρων αλόγων στη Σαμαρίνα, όπως τις περιγράφει ο κτηνίατρος που εξέτασε τις σορούς τους.

Όπως διαπίστωσε ο κτηνίατρος Φώτης Αμπατζίδης, που εξέτασε τα νεκρά άλογα με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, ο τεμαχισμός τους έγινε με χειρουργική ακρίβεια.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν πυροβόλο όπλο και αφαίρεσαν την ωμοπλάτη και τα πόδια τριών από τα άλογα.

«Οι δράστες ήταν επαγγελματίες πλήρως εξοπλισμένοι. Ο τεμαχισμός των ζώων έγινε με χειρουργική ακρίβεια και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι γνώριζαν πολύ καλά την ανατομία των αλόγων», επεσήμανε ο κτηνίατρος στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ακόμη ο Φώτης Αμπατζίδης αφαιρέθηκαν τα τέσσερα άκρα των αλόγων και στη συνέχεια αφαιρέθηκε το κρέας από την ωμοπλάτη, εκτιμώντας ότι αφαιρέθηκαν περίπου 750 κιλά κρέατος από τα άλογα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, φαίνεται ότι δεν πρόλαβαν να τεμαχίσουν το τέταρτο άλογο, το οποίο έφερε διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μονόβολο φυσίγγι που χρησιμοποιούν στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Τα λάθη του κρεοπώλη που οδήγησαν στη σύλληψη – Για πιθανούς συνεργούς ψάχνει η αστυνομία (videos)

Ηλεία: Πέμπτη ημέρα ερευνών για τον αγνοούμενο οδηγό

Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της φίλης του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59