search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:06
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: «Αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία στέλνουν δελτία τύπου» λέει ο δικηγόρος της

23.01.2024 14:23
dimitrioy-kioyrtsaki-new (2)

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι σε ρήξη με την Άντζελα Δημητρίου, η τραγουδίστρια δίνει τη δική της απάντηση, μέσω του δικηγόρου της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου τόνισε πως «αυτοί που ξεκίνησαν την όλη ιστορία, είναι και αυτοί που τώρα στέλνουν δελτία Τύπου», ενώ επισήμανε ότι αν διαπιστώσει ότι η πελάτισσά του θίγεται στο ελάχιστο, θα πράξει τα δέοντα…

«Ουδεμία σχέση έχουμε με όλα τα τεκταινόμενα. Ουδέποτε ξεκινήσαμε το θέμα. Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο θέμα και ουδέποτε πήραμε θέση. Άρα, αυτοί που τα ξεκίνησαν, στέλνουν τώρα δελτία Τύπου. Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Δε συμμετέχουμε καθόλου σε όλο αυτό το θέατρο. Πιθανόν να βγάλουμε μια ανακοίνωση. Η κυρία Δημητρίου δεν έχει καμία σχέση. Αν δούμε ότι θίγεται πιθανώς να κινηθεί νομικά. Μέχρι στιγμής, δεν μας ενδιαφέρει το θέμα για να κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Βλέπετε ότι μέχρι τώρα δεν έχει καμία συμμετοχή η κυρία Δημητρίου σε όσα λαμβάνουν χώρα. Δεν έχουμε ασχοληθεί με το θέμα διότι δε μας ενδιαφέρει, εάν προκύψει κάτι με νομικό ενδιαφέρον, θα κάνουμε αυτό που πρέπει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η κόρη της από κοινού με τον σύζυγό της

«Μετά τη συνεχή αναπαραγωγή ανακριβών δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα κλονιστικών για τη ψυχική μας ισορροπία και πρωτίστως με γνώμονα τη προστασία του ανήλικου τέκνου μας, σας παρακαλούμε θερμά να αποσύρετε όλα τα εν λόγω δημοσιεύματα που αφορούν στις οικογενειακές μας σχέσεις και να παύσετε στο μέλλον την αναπαραγωγή αντίστοιχων δημοσιευμάτων αναφορικά με τις οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, αλλιώς η οικογένειά μας θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για τη συκοφαντική δυσφήμιση που υφίσταται.

Περαιτέρω θα πρέπει να διασαφηνίζουμε ότι καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα σε όσα επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε σε κοινωνικά δίκτυα (instagram, facebook stories, Tik Tok κτλ) με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας και τις σχέσεις μεταξύ μας, ενώ οι σχολιασμοί που διαβάζουμε ανάγονται σε εικασίες που είναι εντελώς ανεπέρειστοι, εντείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον βαθμό της ζημίας που έχουμε ήδη υποστεί. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τον σεβασμό που θα επιδείξετε στη βούληση της οικογένειάς μας προς προστασία του ανήλικου τέκνου μας».

Διαβάστε επίσης:

Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψε τον λόγο που απολύθηκε από τη σειρά «Beverly Hills, 90210»

Αθερίδης για Νταλάρα: Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο – Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του (video)

Άντζελα Δημητρίου: Μέσω δικηγόρου η απάντηση της κόρης της για τη φημολογούμενη «ρήξη» με την τραγουδίστρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:05