search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Η δήμαρχος Ζωγράφου αποκαλύπτει την συνομιλία με τον Κασσελάκη και πώς πρόσφερε το πατρικό του στην Ιωάννα Κολοβού (Video)

25.01.2024 12:20
zografou

Τη συνομιλία της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, κατά την οποία ο ίδιος προσέφερε το πατρικό του σπίτι στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού που έμεινε άστεγη μετά από έξωση, περιέγραψε η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

Μιλώντας στο Kontra ανέφερε πως έγιναν αναρτήσεις για να πληροφορηθεί ο κόσμος τι συνέβαινε και αν κάποιος μπορούσε να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού.

Μεταξύ όσων ανταποκρίθηκαν ήταν και ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τι μπορεί να κάνει γι’ αυτή την υπόθεση και ότι προσφέρει το πατρικό του σπίτι αν θέλει και η κ. Κολοβού να φιλοξενηθεί εκεί» ανέφερε η δήμαρχος.

«Επειδή ήμουν μαζί της εκείνη τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα, εγώ ενημέρωσα την κ. Κολοβού. Μου είπε ότι ευχαριστεί τον κ. Κασσελάκη, αλλά θα προτιμούσε να παραμείνει στο σπίτι της ή σε κάποιο σπίτι στου Ζωγράφου. Όντως ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας από του Ζωγράφου που διέθεσαν μικρά διαμερίσματα που είχαν και αυτή τη στιγμή φιλοξενείται η Ιωάννα εδώ στη γειτονιά μας» σημείωσε καταλήγοντας.

Διαβάστε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χάρης Κατσιβαρδάς

H ισότητα στο γάμο κλειδώνει τη Νέα Δημοκρατία στο κέντρο – Ο πρωθυπουργός περιμένει 120 «ναι» από την κοινοβουλευτική του ομάδα

Ομόφυλα ζευγάρια: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τι προβλέπει για γάμο και τεκνοθεσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06