search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:03
MENU CLOSE

«Εκατομμυριούχος» και «Famagusta» πρώτα σε τηλεθέαση προγράμματα του διήμερου

29.01.2024 21:08
famagusta-new

Κορυφαίες επιλογές των περισσότερων Σαββατιάτικα ήταν τα τηλεπαιχνίδια «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τύχης» με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega να συγκεντρώνει τον τρίτο κατά σειρά υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών της ημέρας.

Το μουσικό «Σάββατο με φίλους» αφιερωμένο στον Αντύπα ήταν τέταρτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της ημέρας και η ελληνική κωμωδία «Ο τρελός τα ΄χει 400» πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση.

Η επικαιρότητα της ημέρας, όπως παρουσιάστηκε από το κεντρικό δελτίο του Star, συγκέντρωσε πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές στον σταθμό και σχεδόν ίδιος αριθμός τηλεθεατών ώθησε το αθλητικό δελτίο του Mega στην έβδομη θέση.

Η απογευματινή ελληνική ταινία «Η ωραία των Αθηνών» αποτέλεσε πόλο έλξης 505.000 τηλεθεατών και βρέθηκε στο όγδοο σκαλοπάτι της κλίμακας της Nielsen με τη δεκάδα να συμπληρώνεται από το τηλεπαιχνίδι «The chase» και τους αειθαλείς «Απαράδεκτους».

Την Κυριακή την υψηλότερη τηλεθέαση της ημέρας αλλά και του διήμερου κατάφερε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Famagusta», που επέλεξαν πάνω από 1.4 εκατ. τηλεθεατές, με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» να αποτελεί το δεύτερο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας.

Το Survivor» «ψηφίστηκε» τρίτη επιλογή της ημέρας από 722.000 τηλεθεατές και στο τέταρτο σκαλοπάτι «πάτησε» το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Η έκτακτη εκπομπή «Μεγάλη εικόνα» με τις συνεντεύξεις των Χαρίτα Μάντολες και Δέσποινα Μπεμπεδέλη που την υποδύεται στην «Famagusta» αποτέλεσε πόλο έλξης 621.000 τηλεθεατών ωθώντας την εκπομπή στην πέμπτη θέση του ημερήσιου Top 10.

Η ενημέρωση κυριάρχησε στις επόμενες τρείς θέσεις, στη δεκάδα διατηρήθηκε το «The chase», με την πρωινή, μαραθώνιας διάρκειας, εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» να ολοκληρώνει τη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτο σε τηλεθέαση το Mega και το Σαββατοκύριακο

Τηλεθέαση «στον Θεό» για το Mega την Παρασκευή – Νέο ρεκόρ για το κανάλι της Συγγρού (πίνακες)

ΕΡΤ: Θυμήθηκαν την επέτειο του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3, λησμόνησαν όμως του καναλιού (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48