search
ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 15:12
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Η ανακύκλωση στα μέτρα για την οπαδική βία δείχνει ότι δεν υπάρχει βούληση

31.01.2024 16:10
androulakis

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα χαρακτήρισε την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα στους φιλάθλους ο Νίκος Ανδρουλάκης και αναφερόμενος στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο με τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας μίλησε για ανακύκλωση που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει βούληση. 

«Είναι η τρίτη φορά που λαμβάνετε μέτρα μέσα σε δύο χρόνια, δεν έχετε τη βούληση για αυτό και δεν ακουμπάτε τη ρίζα του προβλήματος», ανέφερε σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, κάνοντας ωστόσο, γνωστό πως το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει επί της αρχής το νομοσχέδιο.

«Κλείσατε τα γήπεδα για επικοινωνιακούς λόγους και τιμωρήσατε για δύο μήνες τους φιλάθλους, διότι τα γήπεδα θα ανοίξουν χωρίς να είναι όλες οι κάμερες τοποθετημένες σε χώρους που δεν έχουν προετοιμαστεί», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από τους Κροάτες χούλιγκανς: «Τι σας εμπόδισε να σταματήσετε τους Κροάτες χούλιγκανς να κάνουν παρέλαση;, σας έφταιγε και τότε το νομοθετικό πλαίσιο;». 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στην τροπολογία για τον κατώτατο μισθό, ζητώντας να επανέλθει στους κοινωνικούς εταίρους και η ημερομηνία ανακοίνωσης του να μην συμπίπτει με τον εκλογικό κύκλο. 

«Συμφωνούμε να αυξηθεί αλλά να μην συνδέεται με τις εκλογικές επιδιώξεις της κάθε κυβέρνησης και να είναι οι χαμηλόμισθοι όμηροι πολιτικών επιλογών», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση βγάζει στον δρόμο αγρότες και εκπαιδευτικούς – Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με κοστολογημένες προτάσεις

Χανιά: Άγριο περιστατικό bullying σε 15χρονο – Συμμαθητές του, τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας από αγρότες στην Αταλάντη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.08.2025 15:04