search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:31
MENU CLOSE

Το Top 10 τηλεθέασης της Τρίτης έχει «είδηση» αλλά δεν είναι η πρωτιά

31.01.2024 18:31
gi_elias

Ακάθεκτη απολαμβάνει τη «μοναξιά» από την κορυφή της τηλεθέασης η σειρά «Η γη της ελιάς» η οποία όμως χθες είδε την απόδοση της να επιστρέφει σε μονοψήφιο ποσοστό, εξαιτίας του έντονο ανταγωνισμού και του κατακερματισμού του τηλεοπτικού κοινού.

Δύο στα δύο κατάφερε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» την Τρίτη. Δηλαδή για δεύτερη διαδοχική ημέρα αναδείχθηκε δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα.

Τρίτη επιλογή των τηλεθεατών ήταν η «Μάγισσα», διαμορφώνοντας σερί, σε επίπεδο καναλιών, για τον ΑΝΤ1 στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.

Ο «Σασμός» δείχνει να μένει από δυνάμεις και να δέχεται έντονες πιέσεις από τον ανταγωνισμό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι την Τρίτη αποτέλεσε το τέταρτο στη σειρά προτίμησης πρόγραμμα της ημέρας.

Στη μέση της δεκάδας πλασαρίστηκε η «σημαία» προγράμματος του Star, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και στο έκτο σκαλοπάτι βρέθηκε ο «Παράδεισος των κυριών».

Μια θέση πιο πίσω από τη σειρά του Alpha, «τερμάτισε» η εκπομπή επικαιρότητας «Live news», το κοινό πριμοδότησε επίσης δύο ακόμη τηλεπαιχνίδια με την «ψήφο»- τα «The chase» και «5χ5»- και από τα ειδησεογραφικά της ημέρας σε όλα τα κανάλια ξεχώρισε το δελτίο αθλητικής ειδησεογραφίας του Mega.

Η είδηση που προκύπτει από το Top 10 της ημέρας είναι η απουσία– μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη φορά με βάση τα δεδομένα της Nielsen- του ριάλιτι «Survivor» το οποίο πρέπει να κατάφερε τηλεθέαση κάτω του 6,2%, μέγεθος αν μη τι άλλο αξιοπρεπές.

Διαβάστε επίσης:

Μετά τα… 4 τοστ, «μαχαίρι» και στο καρπούζι – Το έπος του Άκη Παυλόπουλου ζήλεψε ο Βορίδης – Πάρτι στο Twitter

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο επικίνδυνο «παιχνίδι» στην Ερυθρά Θάλασσα ψάχνει η Ελλάδα

ACTION 24: Ο ακαδημαϊκός Κώστας Συνολάκης στο «EQ» για τα ακραία φυσικά φαινόμενα και τις λύσεις που προτείνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06