search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:48
MENU CLOSE

O Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικο στον Λουτσέσκου: Κάναμε μεγάλη υπομονή, προσβάλλει συνεχώς τον σύλλογο

01.02.2024 13:52
lucescu_new

Εξώδικο στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την «πράσινη» ΠΑΕ, υποχρεώθηκαν να προβούν στη συγκεκριμένη νομική ενέργεια «προκειμένου να σταματήσει αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας».

«Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων», τονίζει.

Ο Παναθηναϊκός σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα «εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού» κι αυτό «αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

«Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη “δράση” του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς», σημειώνει το «τριφύλλι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου, μετά το πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα, παραπονέθηκε για το πέναλτι στον Μπακασέτα και την μη αποβολή του Γεντβάι. Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός συχνά αναφέρεται στο πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που είχε δοθεί σε βάρος του ΠΑΟΚ, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, διαμαρτυρήθηκε για το γκολ του Γερεμέγεφ το οποίο μπήκε μετά την ολοκλήρωση του χρόνου των καθυστερήσεων.

ΠΑΟΚ: «Πρωτοφανής κωμική κίνηση»

Κωμική κίνηση χαρακτηρίζει, με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου τονίζοντας πως θα είναι στο πλευρό του Ρουμάνου τεχνικού.

Στην ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό μπαράζ- Ανακοίνωσε Μιγκέλ Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ

Euroleague: 5η διαδοχική εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού – Επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 79-62

Κύπελλο Ελλάδας: Με γκολ-buzzer beater του Μλαντένοβιτς στους «4» ο Παναθηναϊκός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:47