search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:02
MENU CLOSE

«Αρπάχτηκαν» Παγώνη και Καλλιακμάνης για τα «φακελάκια»: «Τι θέλετε να πείτε; Ότι τα παίρνουμε;» – «Δεν κάνεις εγχείρηση, άμα δε δώσεις» (video)

02.02.2024 11:02
kalliakmanis_pagoni_new

«Φωτιά» στον δημόσιο διάλογο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι με την πληρωμή στα απογευματινά χειρουργεία, στην ουσία νομιμοποιείται το «φακελάκι».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση για το θέμα, το πρωί της Παρασκευής (2/2) στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Έγινε μια λάθος έκφραση», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη αναφερόμενη σε όσα έίπε ο υπουργός Υγείας, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να απαντά ειρωνικά: «Δεν παίρνουν οι γιατροί φακελάκια».

«Τι θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι τα παίρνουμε;», τον ρώτησε η Ματίνα Παγώνη και κάπου εκεί ξέσπασε έντονος καυγάς.

«Δεν ξέρει ο κόσμος ότι για να κάνει μια εγχείρηση, άμα δε δώσει φακελάκι… τι λέτε τώρα», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Υπάρχει πλειοψηφία των γιατρών που παίρνει φακελάκι; Αυτό λέτε σήμερα το πρωί; Αν υπάρχει μια μειοψηφία γιατρών να την καταγγείλετε! Και γιατί τους δίνετε εσείς το φακελάκι;», απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

«Το δίνεις γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις ποτέ να κάνεις εγχείρηση!», είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, με τη Ματίνα Παγώνη να ανταπαντά:

«Εσείς πιστεύετε λοιπόν ότι ο γιατρός θα πάει να σκοτώσει στο χειρουργείο αν δεν του δώσετε λεφτά; Είναι ντροπή!».

«Δε θα κάνει την εγχείρηση… δε λέω για όλους τους γιατρούς. Οι περισσότεροι γιατροί είναι έντιμοι», είπε ο Γ. Καλλιακμάνης.

«Δηλαδή θα μπει στο χειρουργείο να σκοτώσει τον άλλον επειδή δεν του έδωσε φακελάκι; Μα είναι σοβαρά αυτά; (…) Αυτοί που δίνουν το φακελάκι σημαίνει ότι είναι συνυπεύθυνοι», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Λίγο αργότερα, μια ερώτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη πυροδότησε ξανά την ένταση μεταξύ τους. «Μπορείτε να σταματήσετε κ. Καλλιακμάνη, τα ξέρετε όλα; Να σας βάλουμε στα νοσοκομεία».

«Δεν μπορώ να ρωτήσω εγώ;», είπε ο ίδιος.

«Υπάρχει διαφθορά στην αστυνομία και τη διαφθορά πρέπει να την πατάξουμε. Υπάρχει το Εσωτερικών Υποθέσεων, οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί πρέπει να είναι εκτός Σώματος. Πέστε το και εσείς για τους γιατρούς!», είπε.

«Όπου υπάρχει φακελάκι να καταγγελθεί και είναι συνυπεύθυνος αυτός ο οποίος τα δίνει», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Μαθητής από το σχολείο σε νοσοκομείο όταν κουρτινόξυλο έπεσε στο κεφάλι του

Ηλεία: Ηλικιωμένη βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της

Πολυχρονόπουλος – Και άλλες καταγγελίες: «Πουλούσαν τα τρόφιμα από τις δωρεές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59