search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Κώστας Τσουρός: «Δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στη Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ»

03.02.2024 16:11
skorda_tsouros

Την επιλογή του ΣΚΑΪ να βγάλει κανονικά στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, παρά την απουσία της παρουσιάστριας λόγω πένθους, σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» επισήμανε πως θεωρεί ότι το κανάλι δε φέρθηκε με τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στην παρουσιάστρια και να ανέφερε πως με αυτό που έγινε της «δόθηκε μια παραπάνω μαχαιριά».

«Νιώθω λίγο, ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στη Φαίη Σκορδά την ημέρα που έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή. Βγήκε η εκπομπή με την καρέκλα, που όντως ήταν σαν μνημόσυνο, όπως είπε και η Σταματίνα. Με τους συνεργάτες της μουδιασμένους, με ύφος “τι κάνουμε εδώ” και τους έβαλαν και αυτούς σε μια θέση άβολη, και νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει από την πλευρά του καναλιού περισσότερη ενσυναίσθηση προς αυτό που συνέβη στη Φαίη εκείνη τη μέρα», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Η Φαίη δεν πήγε στην εκπομπή μια εβδομάδα, και καλά έκανε. Έχασε τον πατέρα της και μπορεί να μην ήταν έτοιμη ψυχολογικά. Αλλά, την πρώτη μέρα, που μαθαίνει η παρουσιάστρια της εκπομπής ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή και είναι ράκος, θα μπορούσε να μη βγει για μια μέρα. Και τις επόμενες μέρες, τα παιδιά να κάνουν την εκπομπή χωρίς να έχουν την καρέκλα, λες και έχουν το καντήλι στην καρέκλα της», πρόσθεσε.

«Είναι θέμα ενσυναίσθησης του καναλιού προς τον άνθρωπο που είναι παρουσιαστής εκεί. Τα κανάλια προφανώς είναι επιχειρήσεις αλλά φαντάζομαι ότι μια μέρα δε θα γίνει κάτι αν παίξει κάτι άλλο στη θέση της Φαίης. Εδώ πρόσφατα, είδαμε σε άλλη εκπομπή να υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα λίγο πριν αρχίσει, και το κανάλι αμέσως είχε τα αντανακλαστικά να βγάλει κάτι άλλο. Κι εκεί που το ήξεραν από τα ξημερώματα, δεν είχαν τα αντανακλαστικά; Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ως προς την ενσυναίσθηση του καναλιού προς τη Φαίη», εξήγησε ο παρουσιαστής του Mega.

«Επειδή έχω συνεργαστεί με τη Φαίη, ξέρω ότι τον λάτρευε. Ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Μιλήσαμε και λίγο με μηνύματα. Δεν ήταν και στην καλύτερη φάση της και νομίζω ότι της δόθηκε μια επιπλέον μαχαιριά με αυτό που έγινε», ανέφερε σε άλλο σημείο της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: «Λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που με παρακολουθεί και στο κανάλι που με πληρώνει» – Το «καρφί» στη Χριστίδου

Μπέττυ Μαγγίρα: «Μόνο λουλούδι δεν άφησαν πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:53