search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: «Λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που με παρακολουθεί και στο κανάλι που με πληρώνει» – Το «καρφί» στη Χριστίδου

03.02.2024 14:54
germanou

Για τον ντόρο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της για τον Γιώργο Νταλάρα τοποθετήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρακολουθούσε κλινίρης όλη την εβδομάδα την έκταση που πήρε το εν λόγω ζήτημα καθώς και το κούνημα του δαχτύλου που έγινε στην ίδια και τόνισε πως στους μόνους που μπορεί να «λογοδοτήσει» είναι οι τηλεθεατές αλλά και το κανάλι στο οποίο βρίσκεται.

«Έχει πολύ δίκιο και συμφωνώ με το “Καλύτερα δε γίνεται”. Είμαι άνθρωπος που αγαπά την κριτική και ο Αντρέας το ξέρει γιατί μου αρέσει να ακούω και τις συμβουλές του αλλά γενικά την καλοπροαίρετη και με επιχειρήματα την αγαπώ. Το ξέρετε και εσείς! Όλα τα βάζουμε κάτω αλλά όχι κάτω από το χαλί. Μου άρεσε που στήριξε τη σχέση του με την Κατερίνα που βεβαίως η σχέση τους περνάει τη φάση τους», ανέφερε αρχικά.

»Είπε κάτι πολύ σημαντικό ο Αντρέας ότι μπροστά αγαπιόμαστε και πίσω βριζόμαστε. Είναι μια σχέση υγιής που έχει τις αντιπαραθέσεις της, τις εντάσεις της αλλά κατά βάση υπάρχει αγάπη. Όσον αφορά το τεράστιο θέμα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιώργο Νταλάρα και παρακολούθησα κλινήρης, να γιγαντώνεται και να παίρνει διαστάσεις αδικαιολόγητες θεωρώ ότι το έθεσε σε σωστές βάσεις. Ο δημοσιογράφος μας, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμείδας που ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο στούντιο του Real Fm ουδόλως προσεβλήθη από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι ευτυχισμένος που δουλεύει στο Καλύτερα δε γίνεται. Κυρίως γιατί αυτή η εκπομπή όχι μόνο τον σέβεται και τον αγαπά, του έδωσε την ευκαιρία εκτός από δηλώσεις να πάρει συνέντευξη από έναν σπουδαίο μαέστρο συμφωνκής ορχήστρας. Καταλαβαίνετε ότι δεν προσεβλήθη αλλά είναι ευτυχισμένος που δουλεύει εδώ και υπάρχει αγάπη και από εμάς προς αυτόν και από αυτόν προς εμάς».

«Μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω μάθει να τα παρακολουθώ όλα αυτά με ήπιο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ γιατί ανήκω στη Μενεγάκειο σχολή. Η Ελένη κρατούσε μια στάση του “δεν αγαπάω” και το θεωρώ πολύ σωστό. Έβλεπα και συναδέλφους που λέγανε ότι η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο. Η Ναταλία δεν θα απαντήσει ούτε την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, παρουσιαστών, ακούω, φιλτράρω αλλά θεωρώ ότι λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που με παρακολουθεί, με βλέπει και ασκεί κριτική και στο κανάλι που με πληρώνει. Κάπου αλλού θέλω να πιστεύω όχι. Και επειδή είδα κάποια δαχτυλάκια που λένε “τότε αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή και εσύ”. Η εκπομπή είναι άλλη, ανέκαθεν ήταν άλλη! Κάνουμε μια άλλη εκπομπή που δεν χρειάζεται αλλαγές γιατί είναι διαφορετική. Πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου γιατί το θέμα δεν ήμουν εγώ αλλά ο Γιώργος Νταλάρας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: «Μόνο λουλούδι δεν άφησαν πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Viral ο μελισσοκόμος από την Καρδίτσα με τις τζίβες – «Ο Μπομπ Μάρλεϊ του Γοργοποτάμου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09