search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:09
MENU CLOSE

Ταμίλα Κουλίεβα: Γιατί χρησιμοποιεί τραγούδια του ΛΕΞ στην παράστασή της (Video)

04.02.2024 15:36
KOULIEVA

Η Ταμίλα Κουλίεβα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Da, ενώ σκηνοθετεί τη μαύρη κωμωδία «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

«Η παράσταση αφορά στη σχέση με τους γονείς μας. Βλέπω μάτια τόσο χαρούμενα όσο και δακρυσμένα. Στην παράσταση που σκηνοθετώ χρησιμοποιούμε τραγούδια του ράπερ Λεξ. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο θέατρο. Άρχισα να ακούω ραπ μουσική γιατί πιστεύω ότι πρέπει να συμβαδίζουμε με την εποχή».

Όπως είπε η ηθοποιός, έχει γίνει ένα με την ηρωίδα της σειράς που πρωταγωνιστεί ενώ μίλησε και για τους γονείς της.

«Οι γονείς μου ήταν θετικοί στο να ασχοληθώ με την υποκριτική απλά τους ήρθε ξαφνικό. Συνειδητοποίησαν την καριέρα που ‘έχτισα’ όταν επισκεπτόντουσαν την Ελλάδα και άνθρωποι τους μιλούσαν για εμένα. Δεν ήταν γενναιόδωροι στα λόγια, πολύ σπάνια υπήρχε επιβράβευση. Πιστεύω πως είναι σωστό να μην ακούγεται το “μπράβο” στα παιδιά γιατί τα κάνεις να προσπαθούν μονίμως».

Η ίδια βέβαια, όπως είπε, έκανε το αντίθετο από τους γονείς της και επιβράβευε συνεχώς τον γιο της.

«Με τον πρώην σύζυγό μου καταφέραμε να έχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού, αγάπης και συνεργαζόμαστε φέτος στην παράσταση που σκηνοθετώ. Δεν με πειράζει που βλέπω δημοσιεύματα “η Ταμίλα Κουλίεβα στα 56 της εντυπωσιάζει με το μαγιό της” γιατί θεωρώ πως είναι ένα μήνυμα. Έχω και είμαι παθιασμένη με όσα κάνω φέτος, που δεν ξέρω αν λείπει η συντροφικότητα από τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Γάμος Πύρρου Δήμα-Αφροδίτης Σκαδίφα: Η είσοδος του ζευγαριού και το τραγούδι που είπε η νύφη (Videos)

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν τη σελίδα της στο Facebook – Γέμισε σεξουαλικό περιεχόμενο

Σπύρος Μπιμπίλας για γάμο ομόφυλων: «Η εκκλησία είναι λάθος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:09