search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Στην κορυφή το Mega για την Παρασκευή (πίνακας)

05.02.2024 16:58
tiletheasi_0502_1460-820_new
credit: pixabay

Αν και οι περισσότεροι (23,9%) κατευθύνθηκαν την Παρασκευή σε τηλεοπτικούς προορισμούς  διαφορετικούς από εκείνους των καναλιών εθνικής εμβέλειας, από το 76,1% της συνολικής πίτας τηλεθέασης το μεγαλύτερο κομμάτι (15,7%) κατέληξε στο Mega.

Το κανάλι της Συγγρού συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις μέσα στη μέρα συγκριτικά με το ανταγωνισμό του, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Βελτίωσε την απόδοση του (κατά 0,5%) ο ΑΝΤ1, σε σχέση με την Πέμπτη και ήταν σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με αυτό της προπερασμένης Παρασκευής.

Το Star με το «Masterchef» καθάρισε το ανταγωνισμό στις πίσω θέσεις και ήταν τρίτη επιλογή ενώ στο τέταρτο σκαλοπάτι βρέθηκαν μαζί Alpha και ΣΚΑΪ με ίδια δυναμικότητα.

Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας το Open έπεισε το 5%, η ΕΡΤ1 το 4,5%, το Μακεδονία TV το 2,4%  η ΕΡΤ3 το 1,8% και η υπο κατάργηση ΕΡΤ2 το 1,4%, κυρίως εξαιτίας της σε επανάληψη σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Διαβάστε επίσης:

«Ο Σκαραβαίος»: Σειρά με αντιήρωες που, χωρίς εντυπωσιασμούς, κέντρισε την προσοχή στην πρεμιέρα της στον Alpha

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή – «Θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο» (Video)

ΕΣΗΕΑ: Τετραήμερο εκλογών από αύριο για τους δημοσιογράφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:08