search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Χρηστίδου σε Μεσσαροπούλου: «Σε ρεπορτάζ του Happy Day είχε υπονοηθεί το όνομά μου»

11.02.2024 14:11
xristidou_messaropoulou

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Τίνα Μεσσαροπούλου, πρώτη φορά μετά το ρεπορτάζ για τη φημολογούμενη σχέση παρουσιάστριας με ηθοποιό.

«Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα… τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε!», είπε η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι».

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πει: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου… Η αλήθεια, βέβαια, δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα μα δεν είπαν κάτι. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

«Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ, αλλά είπα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

»Τα παιδιά είναι μια κόκκινη γραμμή. Επειδή ως χαρακτήρας δεν μου αρέσει να στρογγυλεύω, με τα χρόνια πιάνω τον εαυτό μου να μη θέλω εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Στο τηλεοπτικό τα έχω ζήσει σχεδόν όλα. Ένα αποκλειστικό λιγότερο δεν θα έρθει να αποδείξει κάτι για τη δική μου αξία, δεν θα μου προσφέρει κάτι. Υπάρχει για όλους χώρους.

Τα κανάλια και οι σταθμοί που θέλουν τα μεγάλα ονόματα μπορεί να τα προσεγγίσουν από τον Οκτώβριο. Φέτος λήγουν τα περισσότερα συμβόλαια οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Υπάρχουν κανάλια που έχουν αποφασίσει ήδη τι θα κάνουν. Για τον Λιάγκα έχει αποφασιστεί ότι πάνε για ανανέωση συμβολαίου για το πρωινό. Για τον Αρναούτογλου επίσης πάει προς ανανέωση. Στο STAR φαίνεται ότι η Χατζίδου και ο Παύλου πάει επίσης προς ανανέωση. Μπορεί στο τέλος να υπάρχει και μεγάλη αλλαγή. Μπορεί να υπάρξει ανατροπή με τον Λιανό. Επειδή τον έχουμε σταμπαρισμένο ότι είναι Ατζούν, μπορεί να μην είναι και του χρόνου ή να έφτασε και πέρυσι να μην ήταν και την τελευταία στιγμή έγινε κίνηση ματ, δόθηκαν χρήματα παραπάνω και παρέμεινε», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Μελισσανίδης: «Δεν με αφορά ο τρόπος που μιλάει η εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με ακουμπάει» (Video)

Μακαλιάς: Το μήνυμα στην Καινούργιου και το «ήρθα πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο»

Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:25