search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:50
MENU CLOSE

Τουρκία: Εικόνες «Αποκάλυψης» στην Αττάλεια από την κακοκαιρία – Ένας νεκρός, πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια (videos)

13.02.2024 16:59
antalya_plimmira_1302_1460-820_new
credit: antalyahakkinda.com

Εικόνες «Αποκάλυψης» στην Αττάλεια της Τουρκίας, με τη σφοδρή κακοκαιρία να προκαλεί τον θάνατο ενός ατόμου και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Συγκεκριμένα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας οδήγησαν σε εκτεταμένες πλημμύρες σε δρόμους, σπίτια και επιχειρήσεις.

Στο κέντρο της πόλης, το νερό συγκεντρώθηκε σε πολλές υπόγειες διαβάσεις. Οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός ατόμου μέσα σε αυτοκίνητο σε μία πλημμυρισμένη υπόγεια διάβαση.

Έκλεισαν τα σχολεία, ακυρώθηκαν πτήσεις

Τα σχολεία έκλεισαν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού, ενώ ακινητοποιήθηκαν οι πτήσεις ως προληπτικό μέτρο.

Παράλληλα, αναπτύχθηκαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις διάσωσης και να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ο «γενναίος Κάρολος» και ο «υποκριτής Χάρι» – Τα σχόλια του βρετανικού Τύπου για τον βασιλιά και τον πρίγκιπα (photos)

Ισραηλινή αποστολή μεταβαίνει στο Κάιρο για συζητήσεις για συμφωνία εκεχειρίας

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Ντόχα: Καταδύτης ετών 100 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:45