search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Eurovision Sport: Ψηφιακή πλατφόρμα ελεύθερης λήψης αποκλειστικά με αθλητικό περιεχόμενο από την EBU

15.02.2024 14:53
eurovision-sport-new

Η ευρωπαϊκή ένωση δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων λάνσαρε το Eurovision Sport , μια πρωτοποριακή πλατφόρμα στο ίντερνετ με αθλητικό περιεχόμενο διαρκούς ροής, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για ελεύθερη πρόσβαση σε αθλητικά γεγονότα και παραγωγές σε όλη την Ευρώπη.

18 ομαδικά και ατομικά αθλήματα, 200 και πλέον γεγονότα σε ετήσια βάση, συμφωνίες με 28 διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες και περισσότερες από 43.000 ώρες μεταδόσεων, συνθέτουν το Eurovision Sport με αριθμούς.

Η νέα- θεματική- OTT της  EBU θα συνεργαστεί με το δίκτυο των μελών της για να διασφαλίσει ότι το κοινό θα μπορεί να απολαύσει από άκρη σε άκρη την κάλυψη πολλών Ολυμπιακών αθλημάτων, από τον στίβο μέχρι τη γυμναστική, το σκι, την κολύμβηση και πολλά ακόμα.

Θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις από Παγκόσμια και  Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, διοργανώσεις πολλαπλών αθλημάτων και εθνικά πρωταθλήματα και θέλει να αποτελέσει την πρώτη υπηρεσία ροής αθλητικού περιεχομένου η οποία θα κάνει ισότιμη κάλυψη και προβολή των φύλων σε όλο το φάσμα του ζωντανού περιεχομένου της. Το Eurovision Sport καλύπτει ήδη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου το ποίο διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ το   Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Διεθνούς Ένωσης Δίαθλου (έως 18 Φεβρουαρίου) στην Τσεχία και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου τον επόμενο μήνα στη Γλασκώβη (1-3 Μαρτίου).

Το Eurovision Sport είναι προσβάσιμο από τη ηλεκτρονική διεύθυνση του για οικιακούς και φορητούς υπολογιστές και από την αντίστοιχη εφαρμογή σε κινητά, android και iOS και tablet, και, αργότερα μέσα στο έτος, μέσω των Connected TVs και επιλεγμένων τηλεοπτικών καναλιών δωρεάν ροής, με διαφημιστική υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Ανατροπή, αιτιολογημένη όμως, στην κορυφή – Πρώτος ο Alpha (πίνακας)

Μαρία Παπαφωτίου στο topontiki.gr: «Με τον “Σκαραβαίο” για πρώτη φορά συμπάθησα την Ελληνική Αστυνομία» (Photos)

Φουρθιώτης: Ανακοίνωσε πως επιστρέφει με εκπομπή στο OPEN – Διαψεύδει ο σταθμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:06