search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:08
MENU CLOSE

Γάμος ομοφύλων: Συγκινημένος ο Σεργουλόπουλος – «Είμαστε εδώ ανοιχτά κι είμαστε αυτοί που είμαστε» (Video)

16.02.2024 14:13
sergoylopoylos-new

Τη θέση του για τη χθεσινή υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δηλώνοντας συγκινημένος, κάνοντας λόγο για «διεκδίκηση» και «νίκη».

Μέσα από την εκπομπή του, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί στα παιδιά που μέχρι χθες δίσταζαν να μιλήσουν ανοιχτά, καθώς η κοινωνία δεν τα αναγνώριζε, ενώ ένιωσε την ανάγκη να μνημονεύσει και τα παιδιά εκείνα που έδωσαν τέλος στη ζωή τους επειδή αισθάνονταν διαφορετικά…

«Ήθελα να πω για τη χθεσινή διεκδίκηση και νίκη για τη νομιμοποίηση για την ισότητα στον γάμο ότι το πιο σπουδαίο πράγμα που αισθάνομαι εγώ και νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση για αυτό είναι ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να μας βλέπουν και να μας ακούνε παιδιά, τα οποία ζούνε σε ένα περιβάλλον που δεν μπορούν να εκφραστούν, ζούνε σε μία επαρχία, άκουγαν τις καμπάνες των εκκλησιών τρομακτικές χθες και προχθές να χτυπάνε εναντίον τους. Θέλω να μνημονεύσουμε τα παιδιά που αυτοκτόνησαν επειδή αισθάνονταν διαφορετικά και αυτήν τη στιγμή πρέπει να ξέρουν αυτά τα παιδιά ότι υπάρχει ένας νόμος που τα αναγνωρίζει» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι εγώ και ο Καπουτζίδης που βγαίνουμε και λέμε για τα δικαιώματά μας, είναι το ίδιο το κράτος που νομιμοποιεί μία σχέση και την αναγνωρίζει τη σχέση των ομόφυλων ζευγαριών και βάσει αυτής μπορούν αυτά τα παιδιά να αισθάνονται ελεύθερα, να εκφραστούν κι ότι υπάρχει ένας νόμος που τα καλύπτει. Είμαστε εδώ, ανοιχτά και είμαστε αυτοί που είμαστε. Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη να ακούσουν αυτήν την κουβέντα»

Διαβάστε επίσης:

Τριανταφυλλίδης κατά Δημητρίου – Πανταζή: «Ξεκίνησαν τη μόδα του νεοσκυλάδικου που χάλασε το ελληνικό τραγούδι» (Video)

Άγγελος Μπράτης: Ποζάρει με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα (Photo)

Αντιδράσεις με την επίθεση Μάνου κατά Καπουτζίδη: «Τι λες βρε αχάριστο μαλακι@νο, που σ’ αγκάλιασε η Ελλάδα…και σ’ έκανε πλούσιο;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:06