search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:08
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις» – Εγκαταστάθηκαν τα κλιματιστικά που δώρισε στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας

20.02.2024 15:56
kasselakis_klimatistika_2002_1460-820_new

Εγκαταστάθηκαν, μετά από 4 μήνες, τα κλιματιστικά που είχε δωρίσει ο Στέφανος Κασσελάκης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στην Καλλιθέα.

«Όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας», αναφέρει -σε ανάρτησή του στο X- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας και την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε η δευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

Υπενθυμίζεται πως στις 6 Φεβρουαρίου ο κ. Κασσελάκης είχε κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη και είχε διαπιστώσει ότι τα 8 κλιματιστικά, τέσσερις μήνες μετά, παρέμεναν στις κούτες τους. Με ανάρτησή του μία μέρα μετά (7/2), είχε κάνει έκκληση για άμεση εγκατάστασή τους στο ΕΕΕΕΚ.

«Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας. Οι υπεύθυνοι μού μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα. Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά. Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε “πόντους”. Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά», ανέφερε στην ανάρτησή του. 

Διαβάστε επίσης:

Αυγέρη: Οι αγρότες δεν αντέχουν άλλο την ανεπάρκεια, την ανικανότητα και την κοροϊδία της κυβέρνησης

Αυλαία για την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη: Για απόπειρα συγκάλυψης κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία η αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ για την αποχώρηση από την Εξεταστική για τα Τέμπη: Δεν συναινούμε στη συγκάλυψη ενός τέτοιου μεγέθους εθνικού εγκλήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:08