search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:50
MENU CLOSE

ΕΡΤ: «Κυκλωτική κίνηση» για τη Eurovision – Ενεργοποίησε και ιντερνετικό ραδιόφωνο

22.02.2024 17:05
Radio_Eurovision.gr_-1460×820

Άρχισε τη λειτουργία του το θεματικό pop up ραδιόφωνο radioeurovision, στην ψηφιακή ραδιοφωνική πλατφόρμα ertecho της ΕΡΤ, ένα 24ώρο έπειτα από το λανσάρισμα του ομοειδούς ιντερνετικού καναλιού στο ERTFLIX.

Σκοπός του νεου web radio της κρατικής ραδιοτηλεόρασης είναι οι φίλοι του διαγωνισμού να μπορούν να απολαμβάνουν τραγούδια επτά δεκαετιών απ’ όλη την Ευρώπη αλλά και από χώρες εκτός ευρωπαϊκού εδάφους που συμμετέχουν στον θεσμό. Τραγούδια διαλεγμένα από το 1956, οπότε ξεκίνησε ως  διαγωνισμός του ευρωπαϊκού «ελαφρού τραγουδιού» στο Λουγκάνο, έως και φέτος, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024.

Οι χρήστες που θα «μπαίνουν» στο pop up ψηφιακό ραδιόφωνο για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το οποίο επιμελήθηκαν ο Παναγιώτης Χρονόπουλος και ο Νίκος Νικολακόπουλος,  θα μπορούν να  ακούν τα ελληνικά και τα  ξένα τραγούδια των μεγάλων τελικών, τους νικητές που έγραψαν ιστορία, όσους δεν κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις αλλά κέρδισαν σε δημοφιλία, τις μεγάλες επιτυχίες που μπορεί να μη γνωρίζαμε ότι ξεκίνησαν από τη Eurovision, καθώς και τους καλλιτέχνες που ξεπέρασαν τα όρια του διαγωνισμού και απέκτησαν διεθνή φήμη ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές.

Τα radioeurovision θα ενημερώνει και θα ψυχαγωγεί με 24ωρη συνεχή ροή περιεχομένου, χωρίς διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Στο «μικροσκόπιο» Mega και ΑΝΤ1 αλλά για διαφορετικούς λόγους

ΕΣΡ: Συνολικό  πρόστιμο 45.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Star για υπόθεση του 2019

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Υποψήφια για τη σημαντική διάκριση «Διεθνής εφημερίδα του 2024» στα φετινά Βρετανικά βραβεία Τύπου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46