search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:59
MENU CLOSE

«Mega Καλημέρα»: Εξαντλητική ενασχόληση με ασημαντότητες

29.02.2024 11:24
xatziaggeli new

Χαρακτηριστική έκφανση της αφασικής τηλεόρασης, το είδος της τηλεόρασης το οποίο δεν θέλει να έχει επαφή με την κοινωνία και την ζωή, παρακολούθησαν σήμερα, νωρίτερα το πρωί, όσοι είχαν συντονιστεί στο Mega και στον «αέρα» ήταν η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Με περισπούδαστο ύφος οι ομιλούσες κεφαλές της απίθανης εκπομπής ασχολούνταν για τουλάχιστον 10 λεπτά – πανάκριβου τηλεοπτικού «αέρα» – με την δήλωση της τηλεπερσόνας-περιφερόμενη των ριάλιτι Σοφίας Χατζηπαντελή ότι αποσύρεται από το χώρο της μόδας για χάρη της ψυχικής υγεία της.

Σεβαστό το ψυχικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τηλεοπερσόνα.

Κατανοητή η επιλογή του θέματος από την εκπομπή του είδους. Με αυτά και παρεμφερή θέματα ως «καύσιμη ύλη», προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους προγράμματα σαν και αυτό του Mega.

Η εκπομπή δεν μπήκε στον κόπο με δημιουργήσει ένα θέμα με ουσία και, με σωστή διαχείριση, από το ατομικό-προσωπικό ζήτημα να «ανοίξει» το θέμα των συνεπειών της υπερέκθεσης στον ψυχισμό χωρίς να «βαρύνει» η ατμόσφαιρα.

Αυτά όμως είναι δύσκολα για την τηλεόραση της γκαζόζας.

Η ακατάσχετη όμως λογοδιάρροια γύρω από το ψυχικό ζήτημα που θέλει να διαχειριστεί ένας άνθρωπος, επειδή τον έχει επιβάλλει το συγκεκριμένο είδος της τηλεόρασης σαν κάτι σημαντικό και σαν πρότυπο, ήταν από μόνη της προβληματική και αφορούσε όσους βρίσκονταν γύρω από το τραπέζι του σκηνικού της εκπομπής.

Απόδειξη για την περιορισμένη απήχηση της εκπομπής, η ανταπόκριση του κόσμου, όπως αυτή αποτυπώνεται στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

Με διαφορά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega χάρη στην εκπομπή «#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ»

«#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ»: Η Ανθή Βούλγαρη τόλμησε να συνδυάσει τη συγκίνηση με τις καταγγελίες για τις εφιαλτικές ευθύνες στα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:56