search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Όθων Ηλιόπουλος: Έλαβα με διαφορά 30 δευτερολέπτων δύο email από το υπουργείο Εσωτερικών και την κα Ασημακοπούλου

04.03.2024 17:04
othon iliopoulos

Συνεχίζεται η πολιτική θύελλα που ξέσπασε με αφορμή e-mails που απέστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους Έλληνες οι οποίοι είχαν κάνει προηγουμένως εγγραφή στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, και ο Όθωνας Ηλιόπουλος τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, ο κ. Ηλιόπουλος μίλησε για σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το αδιάβλητο των ευρωεκλογών ενώ εξέφρασε φόβους για το ενδεχόμενο νοθείας.

«Την Παρασκευή το πρωί έλαβα με διαφορά 30 δευτερολέπτων δύο email, το ένα από το υπουργείο Εσωτερικών και το άλλο από την κυρία Ασημακοπούλου. Αυτό με κινητοποίησε και επικοινωνώντας με αποδήμους στην Αμερική, στην Αυστραλία στην Ευρώπη κ.λ.π., διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα σκανδαλώδες θέμα όχι μόνο παραβίασης αλλά και υποκλοπής των προσωπικών δεδομένων μας», είπε στο Κόκκινο 105,5 ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού.

Όπως είπε, η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική καθώς δείχνει ότι δεν υπάρχει θεσμική θωράκιση σε ό,τι αφορά τον χειρισμό των δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών. «Δεν σας κρύβω», πρόσθεσε, «ότι φοβάμαι το ενδεχόμενο νοθείας».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Καλοδεχούμενη η διερεύνηση» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το πού βρήκε τα email χιλιάδων αποδήμων

Το άρθρο 16 και η… κωλοτούμπα

Αγωνιώδης αντιπερισπασμός από τη ΝΔ για το θέμα Ασημακοπούλου: Κατηγορεί τον Αρβανίτη ότι έγραψε το ψήφισμα της Ευρωβουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07