search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Φίνος Φιλμ: Τα φορέματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που έμειναν… αξέχαστα! (Video)

06.03.2024 11:44
finos-film-new

Αγαπημένες σκηνές με όμορφα φορέματα, μεταξύ άλλων, της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη περιείχε το νέο αφιερωματικό βίντεο της Φίνος Φιλμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Φορέματος.

Από αυτές δεν έλειψαν και σκηνές από ελληνικές ταινίες που προκάλεσαν άφθονο γέλιο στις οποίες ακούμε ατάκες που έμειναν αξέχαστες. Μια από αυτές, το αλησμόνητο «Σούζι τρως» της «ράφτρας» Ρένας Βλαχοπούλου.

«Σήμερα πρωταγωνιστεί η διαχρονική γοητεία του γυναικείου φορέματος, ένα ρούχο που όσα χρόνια και αν περάσουν θα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις» αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι σκηνές του βίντεο είναι από τις εξής ταινίες: «Οι Κληρονόμοι», «Η Νύφη το’Σκασε», «Το Δόλωμα», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Ένα Έξυπνο Έξυπνο Μούτρο», «Η Παριζιάνα», «Κορίτσια για Φίλημα», «Η Βίλλα των Οργίων», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο» και «Δεσποινίς Διευθυντής».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Λιόλιου για το αντικείμενο που της πέταξαν ενώ τραγουδούσε – Ένιωσα ντροπή που με έβλεπε έτσι ο κόσμος (Video)

Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα μου στην τηλεόραση – Η Χρονοπούλου μου έλεγε τι πλαστικές να κάνω» (Video)

Πέμη Ζούνη: «Η πολιτική είχε πολύ άσχημο τέλος για μένα – Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:01