search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:12
MENU CLOSE

Νίκος Συρίγος: Έξαλλος με το τραγούδι της Eurovision – «Η Ελλάδα είναι καγκουριές και γύρος;» (Videο)

09.03.2024 12:34
satti-new

Τη δυσαρέσκειά του για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εξέφρασε ο Νίκος Συρίγος.

Την ώρα που οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής, συμπεριλαμβανομένης και της παρουσιάστριας, εκθείαζαν το τραγούδι και το βίντεο κλιπ, ο δημοσιογράφος είπε: «Εκτιμώ πάρα πολύ τη Μαρίνα Σάττι κι έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Όταν είδα το βίντεο κλιπ, δεν ήξερα με τι να μουδιάσω περισσότερο, με αυτό ή με το τραγούδι».

»Αν αυτή η εικόνα είναι Ελλάδα και αν αυτή θέλουμε… Αν η εικόνα της Ελλάδας είναι τα πλακάκια στα μαγαζιά και το 2024 πρέπει να βάλουμε γύρο και κάγκουρα να κάνει κόντρα…Αυτή είναι εικόνα του 1964. Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος; Τίποτα άλλο; Πρέπει να είναι μόνο τα μαγαζιά με τα σουβλάκια και τα πλακάκια και τίποτα άλλο;», συνέχισε.

Νωρίτερα, η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωνε περήφανη και ενθουσιασμένη τόσο με το τραγούδι, όσο και με το βίντεο κλιπ, ενώ ο Νίκος Συρίγος κοιτούσε απορημένος.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου για Κουτσούμπα και sugar daddies: «Ήταν άκρως σεξιστικό – Με απογοήτευσε πολύ ως σχόλιο»

Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Κώστας Χατζής: «Οι γιοι μου έχουν κάνει φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:08