search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Νοκ άουτ έβγαλε κυβέρνηση, προεδρείο και υπαλλήλους της Βουλής με τα «καψόνια» της η Ζωή Κωνσταντοπούλου

09.03.2024 00:46
zoi-new

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας καθυστέρησε περίπου τρεις ώρες την ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητηθεί από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, καθώς διάβαζε ένα –ένα τα προς ψήφιση άρθρα.

Όλοι οι βουλευτές μετά την ηλεκτρονική ψηφοφορία είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα και έμεινε μόνον η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχοντας δίπλα της την Τζώρτζια Κεφαλά, την Ελένη Καραγεωργοπούλου και τον Αλέξανδρο Καζαμία.  

Στις 9.33 ξεκίνησε η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε από τον προεδρεύοντα Θανάση Μπούρα στις 12.26 μετά τα μεσάνυχτα. 

Σημειώνεται ότι εάν δεν ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για να αρχίσει η καταμέτρηση και να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα. Υπάλληλοι που περίμεναν υπομονετικά να ψηφίσουν οι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού εκ μέρους της κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Ευρύτερη συμφωνία, όχι μόνο στην αλλαγή του άρθρου 16, αλλά και στο περιεχόμενό του

Ο Κούλογλου απαντά στην επίθεση Μαρινάκη και θέτει δύο ερωτήματα

Χέρι-χέρι η ΝΔ με πρώην «Σπαρτιάτη» πέρασε το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:44