search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Κολωνός: Η συνήγορος του Κασιδιάρη και του Κορκονέα, Βάσω Πανταζή, που αναλαμβάνει «φιντάνια»

14.03.2024 18:50
vaso pantazi kolonos – new

Το κοινό περί δικαίου αίσθημα προκάλεσε με τις δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή η δικηγόρος Βάσω Πανταζή, συνήγορος κατηγορουμένων στην φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η κ. Πανταζή, εκπροσωπώντας κατηγορούμενους στη δίκη για την υπόθεση του Κολωνού, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ένα παιδί 12 ετών επιλέγει να εκδίδεται, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο Open, για τη 12χρονη ότι «δυστυχώς αυτό το κορίτσι είχε επιλέξει, για να επιβιώσει, μια συγκεκριμένη στάση ζωής».

Η ίδια δικηγόρος, έχει εκπροσωπήσει νομικά τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Επίσης, έχει υπάρξει συνήγορος  του αστυνομικού- μαστροπού στην υπόθεση trafficking της Ηλιούπολης, Δημήτρη Μπουγιούκου.

Όλες αυτές οι δυσώδεις υποθέσεις «φιγουράρουν» ως παράσημα στην ιστοσελίδα του δικηγορικού της γραφείου.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Προκαλεί την κοινωνία και εκθέτει την κυβέρνηση συνήγορος κατηγορουμένων – «Έχει ποινικό καταλογισμό η 12χρονη»

Κολωνός: Η απαλλακτική για τον Μίχο δεν θα γίνει αποδεκτή, θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού, λέει η δικηγόρος της 12χρονης

ΕΟΔΥ: 14 θάνατοι από κορωνοϊό – Για πρώτη φορά δεν καταγράφηκαν νέες διασωληνώσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:01