search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Μενίδι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος

14.03.2024 16:16
menidi-new

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP στο τροχαίο στο Μενίδι στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε από την Τετάρτη (13/3) και αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς όμως να εντοπιστεί. Πλέον, αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα και να αναζητηθεί στη συνέχεια στο πλαίσιο της τακτικής δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής στην προσπάθειά του να αποφύγει το όχημα που πετάχτηκε μπροστά του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, οι οποίοι εκείνη την ώρα κατευθύνονταν προς τη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να τραυματιστεί θανάσιμα και ο δεύτερος σοβαρά.

«Φταίει ο τραγουδιστής» λέει ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε

Για τον χαμό του παιδιού του μίλησε νωρίτερα ο πατέρας του 19χρονου στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» είπε ο πατέρας του παιδιού και πρόσθεσε: «Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ…τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

«Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», είπε σε άλλο σημείο ο πατέρας του 19χρονου και ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή: «Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

Πατέρας Ξανθόπουλου: «Έχει μαζί του ψυχολόγο, δεν είναι καλά»

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου, Λάζαρος Ξανθόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το τροχαίο του γιου του και αποκάλυψε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο πατέρας του είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν βάλει κολάρο στον λαιμό, περπατάει βαριά βαριά, είναι ψυχολογικά πολύ πεσμένος. Πήρε εξιτήριο. Ψυχολόγο έχει μαζί του, δεν είναι καλά. Ο πατέρας του παιδιού που είναι ζωντανό, ήρθε χθες, τον αγκάλιασε, τον φίλησε, μόνο περαστικά, αφού τον γνωρίζει, τον αγαπάει».

Και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης είναι πιεσμένος ψυχολογικά που σκοτώθηκε παιδί. Δεν φταίει ο Γιάννης, ο άλλος, τον βρήκανε αυτός που βγήκε, αυτός προκάλεσε το τροχαίο. Βέβαια θα βάλουμε δικηγόρο».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Το Γενί Τζαμί θα ανοίξει για πρώτη φορά ως χώρος προσευχής των μουσουλμάνων

Νέα δυναμική κινητοποίηση από τους φοιτητές – «Ο αγώνας μας για δωρεάν σπουδές συνεχίζεται» το μήνυμά τους (Photos)

Μανωλία Στεφανάκη στο topontiki.gr: Κραυγή αγωνίας από τη δήμαρχο Γαύδου – «Βοηθήστε μας με τους μετανάστες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:20