search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:23
MENU CLOSE

Ρήξη στην Ελληνική Λύση: Ο Βελόπουλος καθαίρεσε τον Παύλο Σαράκη από εισηγητή σε νομοσχέδιο – Το παρασκήνιο

14.03.2024 11:59
LISI

Άρχισαν τα όργανα στην Ελληνική Λύση! Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο παρά πέντε συζήτησης του νομοσχεδίου για την ενίσχυση της δικηγορικής ύλης στην Ολομέλεια της Βουλής, «καθαίρεσε» τον εισηγητή του κόμματος Παύλο Σαράκη επειδή θα έδινε θετική ψήφο. 

Ο Παύλος Σαράκης δήλωσε έκπληκτος από τη στάση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, θυμίζοντας μάλιστα, ότι ως εισηγητής του κόμματος είχε ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου στην επιτροπή.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ωστόσο, που βλέπει τα ποσοστά του να «τσιμπάνε» στις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως έκανε μια ωραιότατη κ@@τούμπα, αλλάζοντας την αρχική θετική στάση του κόμματος, σε αρνητική. 

Η ρήξη των δύο οδήγησε στην αντικατάσταση εν μία νυκτί από τον Στέλιο Φωτόπουλο.

Ο Παύλος Σαράκης στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελληνικής Λύσης από το συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.

Την ίδια ώρα πάντως, απαντώντας σε σχετική ερώτηση έθεσε τον πήχη του κόμματος στις προσεχείς ευρωεκλογές στο 10%.

Πηγές από την Ελληνική Λύση ανέφεραν πως χθες, σε σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Παύλος Σαράκης ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι απέναντι στο νομοσχέδιο για την δικηγορική ύλη, καθώς λύνει θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Σαράκης ζήτησε εκείνη την ώρα την αντικατάσταση του με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο να τον ρωτάει εάν συμφωνεί να αντικατασταθεί ως εισηγητής από τον Στέλιο Φωτόπουλο. Ο ίδιος απάντησε θετικά. 

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης – Τσίπρας: Η αποκατάσταση των σχέσεών τους και πώς τους ένωσε η… Ζωρζέτα Λάλη

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος από βουλευτής – Στη θέση του η Πόπη Τσαπανίδου

Η παραδοχή Κασσελάκη ότι ήταν λάθος ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την συμμετοχή πολιτικών σε εταιρείες ανοίγει το δρόμο για την αλλαγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:22