search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:38
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Εμπλοκή με τον Όθωνα Ηλιόπουλο – Δεν παραιτείται

14.03.2024 19:31
OTHON NEW

Στη διάψευση της φημολογίας που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες περί επικείμενης παραίτησής του προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όθων Ηλιόπουλος, προσερχόμενος στην κομματική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Ηλιόπουλος θα αποχωρήσει από τη Βουλή, αλλά, όπως διαμηνύει σε συνομιλητές του, σε χρόνο που θα επιλέξει ο ίδιος.

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ενοχλημένος από την παραφιλολογία και ξεκαθαρίζει ότι τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί θα τις επιλέξει ο ίδιος όταν θα είναι έτοιμος.

«Εγώ είμαι μάχιμος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παραμένω» δήλωσε προσερχόμενος στην εκδήλωση.

«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες», ανέφερε δήλωσή του που εκδόθηκε νωρίτερα.

Νωρίτερα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι προτίθεται να παραιτηθεί ίσως και εντός της ημέρας, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ. Σε μια τέτοια περίπτωση την θέση του θα καταλάμβανε η πρώτη επιλαχούσα, Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολάκη μετά το «καρφί» της Ευρωπαίας Εισαγγελέως για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί πια να κρύβεται

Ανησυχία για την αύξηση μεταναστευτικών ροών μετά τις διαβεβαιώσεις για «μεγάλη μείωση» – Στο Κάιρο στραμμένα τα ευρωπαϊκά ραντάρ

Συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20