search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πιο κοντά σε μένα από τις πρωινές εκπομπές είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα» (Video)

15.03.2024 12:17
mikroytsikos-liagkas-kainoyrgioy-new

Για την επικαιρότητα αλλά και τα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επισημαίνοντας ότι αυτό που θα πρέπει να προβάλλει η τηλεόραση είναι η κοινωνία, όχι όμως διαστρεβλωμένη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Breakfast@Star», ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις εντάσεις που παρατηρούνται συχνά ανάμεσα στον ίδιο και τους συνεργάτες του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου συμμετέχει, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για «στημένους» καβγάδες.

«Το θέμα είναι μέσα από την τηλεόραση να δείχνουμε την κοινωνία, αλλά όχι διαστρεβλωμένη. Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα, έτσι όπως τα αντιλαμβάνομαι, υπάρχει όμως μια τάση στην εκπομπή να πετάγονται και να μη με αφήνουν να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με τον τηλεθεατή» είπε και πρόσθεσε:

«Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα στην εκπομπή, υπάρχει κι η γλυκιά αποχώρηση, όπως γίνεται τελευταία. Φεύγω από το πλατό, για να μη φτάσω να φωνάξω σε τέτοιο βαθμό που θα στενοχωρηθώ, όταν με δω μετά. Γιατί να φορέσω ακουστικό; Εγώ είμαι ο τύπος που βοηθάει στα θέματα της εκπομπής».

Μιλώντας, στη συνέχεια, για τις πρωινές εκπομπές που βρίσκονται φέτος στον αέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επισήμανε ότι αυτή του Γιώργου Λιάγκα θα ταίριαζε καλύτερα στον ίδιο, ενώ τόνισε ότι και το “Super Κατερίνα” έχει καταφέρει να εισέλθει στον χώρο του infotainment, και μάλιστα, με εύστοχες τοποθετήσεις, κάποιες φορές.

«Πιο κοντά σε μένα, από τις πρωινές εκπομπές, είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα. Βγαίνει και “χτυπάει” την είδηση, ξέρει να τη χειριστεί. Θεωρώ ότι η Κατερίνα κι η εκπομπή έχουν καταφέρει να μπουν στο infotainment και κάποιες φορές, γίνεται και πολύ εύστοχα. Δεν μαλώνουμε τεχνηέντως στην εκπομπή, είμαι ενάντια στο στημένο» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος σε διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη Φαίη Σκορδά, τον Κώστα Τσουρό και τη Μαρία Μπακοδήμου, αναφέροντας τα εξής:

«Στην τηλεόραση, όταν λες ότι θα κάνεις μία εκπομπή, πρέπει να ξέρεις τι εκπομπή θα είναι αυτή, τι δυνατότητες έχει και να μην το κάνεις φασόν, με βάση ό,τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό θέλει δουλειά και κέφι. Ο Τσουρός έχει δυνατότητες, αν και έχω την εικόνα του περισσότερο μέσα από την εκπομπή της Γερμανού, παρά μέσα από τη δική του. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάρα πολύ καλή, δεν το συζητάω, αλλά φέτος δεν την έπιασε δημιουργική τρέλα. Ξενέρωτο, δούλεψαν την εκπομπή γραφειοκρατικά».

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν βλέπει τον εαυτό της σε άλλη ζώνη. Είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες με πολύ μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση, κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά» είπε, τέλος, μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση ο «001» του Squid Game

«Euphoria»: Δύσκολες στιγμές για ηθοποιό της σειράς – «Περιμένω την τρίτη σεζόν για να πληρώσω το νοίκι μου» (Videos)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε 7 συναυλίες – Απογοητευμένοι οι θαυμαστές της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:54