search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:00
MENU CLOSE

«Euphoria»: Δύσκολες στιγμές για ηθοποιό της σειράς – «Περιμένω την τρίτη σεζόν για να πληρώσω το νοίκι μου» (Videos)

15.03.2024 11:09
nika-king-new

Σοβαρές οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει η ηθοποιός της σειράς «Euphoria», Νίκα Κινγκ, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει να βγει η τρίτη σεζόν της σειράς ώστε να πληρώσει το νοίκι της.

Όπως ανέφερε σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της, τους τελευταίους έξι μήνες.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Λέσλι Μπένετ, μητέρα της έφηβης Ρου Μπένετ, που παίζει η Ζεντάγια, δημοσίευσε ένα κλιπ από ένα νέο stand up comedy, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Η 3η σεζόν βγαίνει; Δεν ξέρω. Μη με ρωτάτε. Δεν γνωρίζω. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα».

«Όλοι μου λέτε ότι χρειάζεστε την τρίτη σεζόν. Ξέρετε, κι εγώ χρειάζομαι την τρίτη σεζόν. Δεν έχω πληρώσει το ενοίκιό μου εδώ και έξι μήνες κι η Ζεντάγια βρίσκεται στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. “Σκύ** έλα σπίτι! Σε χρειάζομαι. Η μαμά σε χρειάζεται”» είπε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε ότι παρόλο που διακωμωδεί την κατάσταση, τα πράγματα, ωστόσο, είναι πολύ σοβαρά.

«Δεν έχω κλείσει τίποτα μετά το Euphoria. Νόμιζα ότι η καριέρα μου θα ήταν σε άνοδο μετά από αυτή τη σειρά, νόμιζα ότι ήμουν καλή. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι», εξήγησε.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου…

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε 7 συναυλίες – Απογοητευμένοι οι θαυμαστές της

Γέννησε η Ευαγγελία Αραβανή!

«NAOMI»: Η θρυλική καριέρα της Ναόμι Κάμπελ σε έκθεση στο V&A Museum του Λονδίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31