search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Εν ψυχρώ εκτέλεση στην Αλβανία: Έστησαν καρτέρι και «γάζωσαν» πρώην σωφρονιστικό φρουρό την ώρα που έμπαινε σπίτι του

15.03.2024 21:45
ALBANIA_DOLOFONIA
Screenshot voxnews.al

Άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν πρώην σωφρονιστικό φρουρό, τον Γεντιάν Μπέτζα τη στιγμή που έμπαινε στο διαμέρισμά του στο χωριό Λαρούσκ στη Φούσε-Κρούγια της Αλβανίας. Ο άνδρας ξεψύχησε επιτόπου.

Σύμφωνα με το voxnews.al οι δράστες ακολούθησαν τον Γεντιάν Μπέτζα και αφού τον πυροβόλησαν, μπήκαν στο σπίτι του πυροβολώντας τον ξανά για να βεβαιωθούν ότι τον σκότωσαν. Στο διαμέρισμα βρισκόταν και η σύζυγος του θύματος.

Ένα καμένο αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα στο χωριό Χασάν, το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στους δράστες που εκτέλεσαν τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο Gentian Bejtja.

Ως εκ τούτου, η αστυνομία της Κρούγε παρείχε μια σύντομη ενημέρωση για το σοβαρό περιστατικό. «Στις 15.03.2024, στο χωριό Λαρούσκ, στη Φούσε-Κρούγε, από αγνώστους ακόμη δράστες, ένας πολίτης σκοτώθηκε από πυρά», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Είχε γλιτώσει από τρεις απόπειρες δολοφονίας

Ο Μπέτζα είχε γλιτώσει στο παρελθόν τρεις απόπειρες δολοφονίας, ενώ μόλις πριν από ένα χρόνο έπεσε θύμα δολοφονικής απόπειρας κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο αδελφός της συζύγου του Ramazan Sino και τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά του, 13 και 8 ετών.

Οι αρχές προσανατολίζονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Γνωστός ως πρώην φίλος του Ντουρίμ Μπάμι, ενός ατόμου υψηλού κοινωνικού κινδύνου, το 42χρονο θύμα ήταν ύποπτος για μια σειρά γεγονότων στην περιοχή Φούσε-Κρούγια και όχι μόνο.

Ενώ ο άλλος αδερφός του Ντουρίμ Μπάμι, ο Βάλτερ Μπάμι είχε σφοδρές συγκρούσεις με τον Γεντιάν Μπέτζα τα τελευταία χρόνια, καθώς τα δύο αδέρφια Μπάμι φοβούνταν ότι το θύμα μπορούσε να μιλήσει και να καταθέσει για πολλά σοβαρά εγκλήματα που έχουν συμβεί στην περιοχή Κρούγια.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Απέφυγαν τα αγκάθια για να μη διαφωνήσουν οι ηγέτες του «Τριγώνου της Βαϊμάρης»

Απίστευτο θέαμα στη Νορβηγία: Ψαράς βρήκε μια τεράστια νεκρή φάλαινα, φουσκωμένη σαν… μπαλόνι (Video)

ΔΝΤ: Έρευνα για περιστατικό κυβερνοεπίθεσης – «Παραβιάστηκαν e-mail»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:31