search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:49
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση σε Παπανώτα, Καινούργιου – «Μόνοι τους το ζουν το beef»

16.03.2024 17:12
maggira_papanwtas_kainourgiou

Για την «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου και τις τακτικές αναφορές του Δημήτρη Παπανώτα στο πρόσωπό της μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Όταν ο παρουσιαστής της είπε: «Άρα εσύ δεν θυμήθηκε τώρα να γίνεις παρουσιάστρια και σε ρωτάω γιατί υπάρχει όλο αυτό το beef τώρα με τον Δημήτρη Παπανώτα», η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Όχι, ήμουν! Εξαπανέκαθεν που λένε! Ε, beef τώρα… Σιγά… Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef, μόνος του το ζει. Άμα δεν μπορεί να δεχθεί τη χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου».

«Δεν με απασχολεί καθόλου. Να, σήμερα του πρότεινα και δουλειά! Είπαμε εμείς στην εκπομπή μας ότι μπορεί να κάνει το OPEN με παρουσιαστές και είπα «να, λοιπόν, μια ωραία θέση για τον κ. Παπανώτα στην κριτική επιτροπή», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας με χιούμορ πως είναι «καλός άνθρωπος κατά βάθος».

«Ωραία, με τον Παπανώτα δεν σε νοιάζει. Με την Καινούργιου τι γίνεται, ρε συ Μπέττυ;» τη ρώτησε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός, με εκείνη να απαντά: «Άντε καλέ, περσινά ξινά σταφύλια».

»Από που και ως που τώρα; Πάει, πέρασε αυτό. Μόνη της το ζει και η Κατερίνα! Νομίζω ότι εμείς στην τηλεόραση, επειδή καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε θέματα, παίρνουμε από άλλες εκπομπές που μπορεί να πουν κάτι για εμάς και το κάνουμε θέμα. Όχι, όχι, δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα αλήθεια. Έχουμε δουλέψει και μια χρονιά στον Alpha μαζί με την Αλέκα Καμηλά και τον Γιώργο Λιανό».

Διαβάστε επίσης:

ERTFLIX: Νέο ρεκόρ τον Φεβρουάριο – Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες σειρές

Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια – Ώπα κούκλα μου, πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09