search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Δημήτρης Παπανώτας: Πυρά σε Μαγγίρα και Κωνσταντάρα – «Ο φθόνος είναι το εθνικό μας σπορ» (Video)

16.03.2024 19:00
papanotas-new

Εμμένει στην επίθεσή του στην Μπέττυ Μαγγίρα ο Δημήτρης Παπανώτας ενώ δεν γλίτωσε τα πυρά του και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Τον τελευταίο καιρό έχω στοχοποιηθεί στα Μέσα, αλλά και στα social media, μου την ”έχουν πέσει” όλα τα τρολ. Προσπαθούν να με κακολογήσουν και να γράψουν ψέματα για’ μένα επειδή κυκλοφορεί η φήμη ότι θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Καταλαβαίνω γιατί με κακολογούν, στην Ελλάδα ζούμε και ο φθόνος είναι εθνικό μας σπορ. Σε όσους έχουν μια αρνητική άποψη για εμένα τους λέω να σκεφτούν για εμένα τα χειρότερα. Θα πέσουν πάρα πολύ κοντά», δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Αναφορικά με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σημείωσε: «Νόμιζα ότι είναι ένας καλός δημοσιογράφος, τελικά δεν είναι όσο ενημερωμένος νόμιζα. Είπε ότι δεν έχει δουλειά στο ευρωκοινοβούλιο ένας κτηνίατρος, όπως εγώ. Αυτό δείχνει απέραντη ασχετοσύνη. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να ξέρει ότι ο μόνος τομέας στον οποίο η Ευρώπη είναι ενωμένη είναι η αγροτική πολιτική».

Tέλος σε ερώτηση για την Μπέττυ Μαγγίρα, είπε: «Δεν θέλω να μου μιλάτε για αυτήν την κυρία. Έχει τελειώσει το θέμα και έχω τοποθετηθεί στην Φαίη Σκορδά».

Διαβάστε επίσης:

Η Ιωάννα Τούνη αγόρασε δύο νέα σπίτια και το ανακοίνωσε μέσω instagram (Video)

Πέννυ Μπαλτατζή: «Το ξύλο που έχω φάει από την μάνα μου δεν μπορώ να το ξεχάσω» (Video)

Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; – Τουλάχιστον ντροπιαστικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:44