search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:08
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για προσωπικά δεδομένα αποδήμων: Σαθρές οι σημερινές διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η ΝΔ δεν έχει πρόσβαση

19.03.2024 18:14
pasok_1303_1920-1080_new

«Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων εκλογέων του εξωτερικού στον γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας και μέσω αυτού στην κυρία Ασημακοπούλου.

Οι σημερινές διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα απόρρητα στοιχεία είναι σαθρές, καθώς τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα έφτασαν στον γραμματέα Αποδήμων του κυβερνώντος κόμματος, που ελέγχει όλο το δίκτυο της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και σημειώνει καταλήγοντας:

«Πρόκειται για πρωτοφανή και σκανδαλώδη μεθόδευση, που κλονίζει καίρια το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών ότι το κράτος που ο πρωθυπουργός διαφημίζει ως επιτελικό και σύγχρονο, επιτελεί με θεσμική ευλάβεια κρίσιμες λειτουργίες όπως είναι οι εκλογικές διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Να διερευνηθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, ζητά με υπόμνημα – καταπέλτη δικηγόρος θυμάτων

Τέμπη: Πιέζουν Καρυστιανού-Ασλανίδης – Zητούν από τον Τασούλα άρση ασυλίας για Καραμανλή και Σπίρτζη

Ανδρουλάκης για Moody’s: Αποδομείται η εικονική πραγματικότητα σταθερής προόδου της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:06