search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Τέμπη: Συγκλονίζει ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος – «Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή, εξαφάνισαν τα παιδιά μας»

20.03.2024 19:48
pavlos aslanidis

«Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Είναι σε κοινή γραμμή όλο το κόμμα της ΝΔ. Θα γραφτούν στην μαύρη σελίδα της ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία 57 ατόμων και όσων τραυματίστηκαν. Τι άλλο να πούμε…» τόνισε ο κ. Ασλανίδης, μιλώντας στο Mega, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του κυβερνητικού πορίσματος της εξεταστικής.

«Ο γιος μου είχε πάει να δει την κοπέλα του. Πίσω είναι το δωμάτιο του. Τον περιμένουν ακόμα εκεί οι παντόφλες του κάθε βράδυ. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας. Κλειστά φέρετρα και μετά από 8 μήνες τα ειδικά σκυλιά που εμείς επιβάλαμε (…) βρέθηκαν οστά από 4 κοπέλες. Γενετικό υλικό. Για να καταλάβετε τι συγκάλυψη έπεσε και τι υποκρισία υπάρχει τόσο καιρό και ακόμα την συνεχίζουν» πρόσθεσε ο κ. Ασλανίδης, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο μαζί με τη Μαρία Καρυστιανού, ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε πιο δυνατοί. Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη. Επτά πλευρές του Κοινοβουλίου της Ευρώπης υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, αναλαμβάνει τη δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Έκλαψε η πρόεδρος της Επιτροπής, λύγισε. Κάποιοι πήγαν να κομματικοποιήσουν αυτό που έγινε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο. Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν από όλες τις γύρω χώρες που ένιωσαν πως τα παιδιά μας ήταν δικά τους. Ήταν σύσσωμη όλη η αντιπολίτευση στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της και είναι έκθετη. Ότι και να κάνουν είναι θέμα χρόνου να φανεί η αλήθεια» τόνισε ο κ. Ασλανίδης.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: Η κατάθεση σεναριογράφου – Τι είπε για τη βραδιά του καταγγελλόμενου βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου

Κύκλωμα μαστροπείας: «Ακόμα και σήμερα η αδελφή μου κλείνει ραντεβού» λέει η γυναίκα που ξεσκέπασε τη συμμορία (Video)

Κολωνός: Εκνευρισμένη η μητέρα της 12χρονης πέταξε μαρκαδόρο στη συνήγορο του Μίχου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:34