search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Πολάκης: Έπαιζε τένις ο Μητσοτάκης την ώρα της συζήτησης στη Βουλή για τα Τέμπη; Tόση γαϊδουριά;

22.03.2024 20:31
polakis_pavlos

Την πληροφορία που έφτασε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που εξελισσόταν η συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα της εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών, έπαιζε τένις με τρεις φίλους του μοιράστηκε ο Παύλος Πολάκης. Ο ίδιος εμφανίστηκε βέβαιος σχετικά με αυτή την πληροφορία.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, πρόκειται για πληροφορία που έφτασε στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

«Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/3, μεταξύ 6-8 μμ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας στο Ζάππειο στο γήπεδο νούμερο 6;» διερωτάται τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Τόση έλλειψη ενσυναίσθησης, τόση αμεριμνησία, τόση γαϊδουριά; Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών… Μήπως να ρωτήσουμε τον Αλέξανδρο Αθανασίου και την κα. Καΐρη;» καταλήγει με νόημα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του από παλαιότερη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που παίζει τένις.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένουν τα ερωτήματα για ενδεχόμενη μυστική συμφωνία με τον «μαρτυριάρη» Ζελένσκι παρά τη διάψευση Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι Γεωργιάδη: «Υπουργός-Πινόκιο»

Τέμπη: Η κυβέρνηση ψάχνει μία κίνηση «αποσυμπίεσης» – Τι συμβαίνει με Καραμανλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:49