search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:50
MENU CLOSE

Πώς ο Ουίλιαμ ανακάλυψε ότι η Κέιτ είχε καρκίνο λίγο πριν παρευρεθεί στην επιμνημόσυνη τελετή για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

22.03.2024 20:44
prince_william_ap

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακάλυψε ότι η σύζυγός του Κέιτ είχε καρκίνο, λίγο πριν την προγραμματισμένη παρουσία του στην επιμνημόσυνη τελετή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και αποσύρθηκε πριν παραστεί, όπως αποκαλύφθηκε.

Η απουσία του Πρίγκιπα της Ουαλίας από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει απορίες, αλλά η αποψινή αποκάλυψη για την υγεία της πριγκίπισσας εξηγεί γιατί έμεινε μακριά.

Η Κέιτ μόλις είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από την έναρξη της χημειοθεραπείας, όπως αποκαλύφθηκε απόψε – αφού τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχαν αρχικά δηλώσει τον προηγούμενο μήνα ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.

Οι βασιλικοί βοηθοί αναμένεται τώρα να συσπειρωθούν γύρω από τον Ουίλιαμ ακόμη περισσότερο καθώς αυτός αποσύρεται από τα καθήκοντα της πρώτης γραμμής και φροντίζει τα παιδιά τους καθώς η γυναίκα του αναρρώνει.

Ο πρίγκιπας έχει ήδη προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώνει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του μετά την πρώτη εισαγωγή της Κέιτ στην κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Η απόφαση του Ουίλιαμ να μην παραστεί στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προκάλεσε έκπληξη εκείνη την εποχή, με αιτιολογία τους «προσωπικούς λόγους».

Διαβάστε επίσης:

Αντιδρούν οι Άγγλοι για τις νέες φανέλες της εθνικής ομάδας – Η Nike άλλαξε τα χρώματα του σταυρού του Αγίου Γεωργίου

Μακελειό στη Μόσχα με επίθεση ενόπλων σε αίθουσα συναυλιών – Αναφορές για πάνω από 10 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (Photos/Videos)

Μογγολία: Επιμένει η βαρυχειμωνιά σε όλη τη χώρα – Νεκρά 5 εκατ. ζώα, καταστροφικές συνέπειες για την υγεία και την οικονομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:50