search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 29 Μαρτίου η απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

22.03.2024 15:41
pipsirigkou-new

Στις 29 Μαρτίου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που επί 14 μήνες δικάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του για την γυναίκα που της καταλογίζεται πως δηλητηρίασε το παιδί της.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα η μαραθώνια αγόρευση του συνηγόρου τής κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, γνωστοποίησε πως την ερχόμενη Παρασκευή μετά τις 11 το πρωί, η κατηγορουμένη, ο πατέρας των παιδιών και οι παράγοντες της δίκης θα ακούσουν την απόφαση των δικαστών ως προς την ενοχή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μετά από τη μακρά διαδικασία που προηγήθηκε, με πολύ συχνές εντάσεις και υψηλούς τόνους, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών, νοσηλευτών και εξειδικευμένων επιστημόνων, οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι θα ανακοινώσουν αν αποδέχονται την κατηγορία που θέλει την 9χρονη Τζωρτζίνα να κινδυνεύει να χάσει την ζωή της και εν τέλει να υποκύπτει σε ισχυρή δόση κεταμίνης που της χορήγησε η μητέρα της ή αν υιοθετούν την θέση τής κατηγορουμένης ότι είναι άλλες οι αιτίες που χάθηκε το κοριτσάκι.

Η εισαγγελική πρόταση που θα εξετάσουν οι δικαστές, τους ζητά να κηρύξουν ένοχη την Ρούλα Πισπιρίγκου όπως κατηγορείται: απόπειρα και ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

«Η Τζωρτζίνα είχε την ατυχία να έχει μάνα την κατηγορουμένη» είχε πει στην πολύωρη αγόρευση της η Εισαγγελέας η οποία ζήτησε να κριθεί ένοχη η 35χρονη και να μην δεχθεί το δικαστήριο «τις αντιφάσεις της κατηγορουμένης οι οποίες δεν αντέχουν στη λογική».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο η δίκη των 9 κατηγορουμένων για την ομοφοβική επίθεση

Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης

Ανατροπή με το πτώμα στα Ιωάννινα – Βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας, τι αναφέρει (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:30