search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:23
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Αν από μια εξεταστική «δεν βγαίνει άκρη» τότε γιατί την κάνουμε;

22.03.2024 17:31
siriza-new

Τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ειδικά την απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με την απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η σημερινή παραδοχή του κ. Μητσοτάκη, πως η Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών έγινε μόνο για τα “μάτια του κόσμου”, είναι μια ακόμη ανατριχιαστική πινελιά στον καμβά της αδιανόητης συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβέρνηση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν περίμενε κανείς από μία Εξεταστική στη Βουλή “να βγάλουμε άκρη”. Τότε γιατί έγινε; Τι θα έπρεπε δηλαδή να περιμένουν οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά γενικότερα κι όλοι οι Έλληνες πολίτες; Κι αφού από την Εξεταστική Επιτροπή “δεν βγαίνει άκρη”, γιατί δεν αφήνουν τη Δικαιοσύνη να το κάνει;», ρωτά η Κουμουνδούρου.

Σημειώνεται πως ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως «αναρωτιέμαι αυτοί που μιλούν για συγκάλυψη, σε τι ακριβώς αναφέρονται. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της με μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι στο παρελθόν» προσθέτοντας ότι «δεν θα έπρεπε να κομματικοποιείται μια τέτοια τραγωδία». Ζήτησε, δε, «να μη γίνεται πολιτική σπέκουλα για την τραγωδία αυτή» και να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν a priori ένοχοι, ούτε a priori αθώοι σε αυτή την υπόθεση».

Διαβάστε επίσης:

Πυρ ομαδόν… μετά μουσικής σε Μενδώνη από ραδιόφωνα και κανάλια για την ποσόστωση των τραγουδιών

Alpha: Μπάλα με άρωμα από Μουντιάλ το Σαββατόβραδο

Τηλεόραση: Η κυβέρνηση «σκοτώνει» τις ελληνικές σειρές για χάρη των ριάλιτι και των τάλεντ σόου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:20