search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:42
MENU CLOSE

Μπακοδήμου: «Όταν ο άλλος δεν έχει για τον ΦΠΑ και ακούει την Τούνη, του τη “δίνει”»

24.03.2024 19:27
touni-new

Τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη και τα σχόλια που την καλούν να σταματήσει να κάνει επίδειξη πλούτου σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της.

«Τα πιο σκληρά μηνύματα που δέχονται οι γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέρχονται από άλλες γυναίκες», ανέφερε η παρουσιάστρια, συζητώντας το σχετικό θέμα με τους συνεργάτες της.

«Η Ιωάννα δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί. Θα σας πω τις δύο όψεις του νομίσματος. Η μία είναι αυτή που λέει η Ιωάννα, ότι δεν χρειάζεται να είσαι κληρονόμος για να ζήσεις μία πλούσια ζωή. Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου, αν βρεις τον στόχο σου, έχεις αφοσίωση και επιμονή. Το πιστεύω απόλυτα, ούτε πιστεύω τα περί κυκλωμάτων και κρεβατιών», συνέχισε η παρουσιάστρια.

 «Από την άλλη, όταν έρχεται η Ιωάννα και αρχίζει τις κατόψεις “θέλω να δείξω στην πεθερούλα μου τα δύο νέα ακίνητα που αγόρασα” ο άλλος που δεν έχει να πληρώσει και έχει φάει και τον ΦΠΑ στην επιχείρησή του, του τη “δίνει” και λέει “άσε μας, κυρά μου, με την κάτοψη, εσύ και η κάτοψή σου”», πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: Απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της – «Όλα ήταν ιδανικά»

Παναγιώτα Βλαντή για την κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις»

Εριέττα Κούρκουλου για Κέιτ Μίντλετον: «Απλά ντροπή – Eίμαστε όλοι άνθρωποι αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό πια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:42